Rampage neden sevilmiyor?

Reaksiyon skoru
2
şu rampage ürün önerisi isteyene rampage hariç istediğini al kafasında takılanlar var sebebi nedir?

Çin malı ürünlere marka basıp satıyolar

Rampage başka markalardan ürün yaptırıyor. Logosunu bastırıyor, al sana Rampage.
Fason marka yani ama en iyi ürünü tek sevdiğim Drop Plus tır.
Sharkoon, galax, Trust gibi sözde büyük markalar da fason üretim yapıyor. Pwnage gibi markalar da yapıyor ekstra olarak. Ayrıca RAMPAGE' in yaptırdığı ürünler var marka bastığı ürünler var. Yani siz üretime falan takılmayın uygunsa ucuzsa alın geçin.
Mesela Rampage Fury Z/Pwnage symm 1 gen 2/Ironcat Infinity One Pro Ultralight weight wireless da benzer veya aynı ürünler. Niye daha pahalıya Ironcat veya Pwnage' den alıyım ki?

Hydra r6 klavyesi mükemmel bir şey bence

Genellikle ürünleri kalitesiz diye biliyorum.
Bazı modeller kaliteli olabilir

GamePower, GameBooster gibi markalar ?
Gamepower hakkında net fikrim yok üretim yapıyor olabilir çünkü yurtdışı bazlı bir marka. Gamebooster ise yine çoğunlukta marka basıyor veya marka basılmış ürünlere marka basıyor mesela iCUE 465x benzeri kasası İCUE 465x çakması yapan bir firmadan gelme.

Çakması gerçeğinden iyi bu arada :D

şu rampage ürün önerisi isteyene rampage hariç istediğini al kafasında takılanlar var sebebi nedir?
Mesela bak ! Eksa E900 pro modeline kendi markasını bastırtıp satıyor.
Screenshot_20220629-202616_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20220629-202629_Samsung Internet.jpg

Klavye ve kulaklığını kullanıyorum. Kulaklığında ses yokken hafif bir cızırdama sesi gelmesi hariç bir şikayetim olmadı daha.

Dedikleri gibi başka firmalarla anlaştıkları için kalitede süreklilik sağlayamadılar. Ucuz almak istediğinde birşeyleri ilk markalardan biri. Ama yüksek bütçede alınmaz bencede.

Gamepower hakkında net fikrim yok üretim yapıyor olabilir çünkü yurtdışı bazlı bir marka. Gamebooster ise yine çoğunlukta marka basıyor veya marka basılmış ürünlere marka basıyor mesela iCUE 465x benzeri kasası İCUE 465x çakması yapan bir firmadan gelme.

Çakması gerçeğinden iyi bu arada :D
Çakmacı çakmacıya iş yaptırıyor diyorsun 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,972
Üyeler
191,191
Son üye
vaterlos
Geri