msi'ın popüler olmasının tek nedenin ejderha logosu olduğuna yemin edebilirimZowie benim için ayrı inanıyorum ki o basmaz başka yerden. Zowie Harbi MSI gibi elit bir markanın da fason iş yürütmesi üzdü. Beklemiyordum böyle bir şey
msi'ın popüler olmasının tek nedenin ejderha logosu olduğuna yemin edebilirimZowie benim için ayrı inanıyorum ki o basmaz başka yerden. Zowie Harbi MSI gibi elit bir markanın da fason iş yürütmesi üzdü. Beklemiyordum böyle bir şey
Minik Ejder buna üzüldü.msi'ın popüler olmasının tek nedenin ejderha logosu olduğuna yemin edebilirim
Galax ekran kartı üretiyor sharkoon güç kaynağı üreticisi marka basmaları garib geldi bu marka basanlar bütçesi kısıtlı için yapılıyor herhalde.Sharkoon, galax, Trust gibi sözde büyük markalar da fason üretim yapıyor. Pwnage gibi markalar da yapıyor ekstra olarak. Ayrıca RAMPAGE' in yaptırdığı ürünler var marka bastığı ürünler var. Yani siz üretime falan takılmayın uygunsa ucuzsa alın geçin.
Mesela Rampage Fury Z/Pwnage symm 1 gen 2/Ironcat Infinity One Pro Ultralight weight wireless da benzer veya aynı ürünler. Niye daha pahalıya Ironcat veya Pwnage' den alıyım ki?
Bu arada Corsair, Gigabyte, Asus gibi firmalar PC parçalarının çoğunu başka firmalara ürettiriyor. ROG Thor mesela Seasonic' in platinum modeliyle aşağı yukarı aynı idi.Zowie benim için ayrı inanıyorum ki o basmaz başka yerden. Zowie Harbi MSI gibi elit bir markanın da fason iş yürütmesi üzdü. Beklemiyordum böyle bir şey
MSI genellikle laptoplar kalitelidir.msi'ın popüler olmasının tek nedenin ejderha logosu olduğuna yemin edebilirim
Galax ekipman da üretiyor. Ayrıca koskoca ASUS ROG THOR PSU bile Seasonic üretimi zatenGalax ekran kartı üretiyor sharkoon güç kaynağı üreticisi marka basmaları garib geldi bu marka basanlar bütçesi kısıtlı için yapılıyor herhalde.
Hocam emin olun o kadar değil galaxın oyuncu koltukları bile var. sharkoonun kulaklığı,klavyesi.Galax ekran kartı üretiyor sharkoon güç kaynağı üreticisi marka basmaları garib geldi bu marka basanlar bütçesi kısıtlı için yapılıyor herhalde.
Katılıyorum, R81 Champion mesela. Ne rezil bi kulaklıktır o yaUygun fiyatlı ürünleri cidden iyi yapıyorlar.
SGM-X7 mouse yıllarca taş gibi çalıştı bi kez bile hasar alayım demedi.
Pahalı ürünleri iyi yapamıyorlar bence bazı ürünler hariç.
Nasi r81' e laf etin gayet iyi bence zamanında baya ucuza satılıyorduKatılıyorum, R81 Champion mesela. Ne rezil bi kulaklıktır o ya
Galax ekipman ürettiği biliyorum ekipmanları büyük ihtimalle fason olduğunu düşünüyorum.Galax ekipman da üretiyor. Ayrıca koskoca ASUS ROG THOR PSU bile Seasonic üretimi zaten
MSI laptopları da bir ara başka bir marka üretiyordu haberin olsunMSI genellikle laptoplar kalitelidir.
Cidden bunları boş beleş okumuyorum kafama not alıyorum. Daha neler öğreneceğiz kim bilir.Galax ekipman da üretiyor. Ayrıca koskoca ASUS ROG THOR PSU bile Seasonic üretimi zaten
Sesi dışarı veriyor, ucuzken de performansına göre pahalı idi, ses kalitesi kötü, mikrofonu leş(düzelttiler mi bilmem ben aldığımda kötüydü), kulakları çok terletiyor.Nasi r81' e laf etin gayet iyi bence zamanında baya ucuza satılıyordu