Neler Yeni

Rampage Prolix kasa incelemesi

Die4MeTaL

80+
Katılım
24 Ağustos 2023
Mesajlar
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
Konum
İstanbul
İsim
Erhan
İlgilendiği Kategoriler
Astrofotoğraf, Oyun, Müzik
Abdullah kardeşimin videosunun izledikten sonra bu kasa çok hoşuma gitti. 2 gün önce sipariş verdim ve dün elime geçti. Akşam kasayı açıp sistemimi içine transfer ettim. Gözüme çarpan özelliklerini sizlerle paylaşmak istiyorum.
1) SSD için arkada vidalı güzel bir haznesi var. Vidayı söktükten sonra hazne çıkıyor, SSD'yi üstüne vidalayıp hazneyi tekrar yerine vidalıyoruz. HDD için de kasanın arka alt kısmında sürgülü bir hazne var. bir tanesi haznenin içine bir tanesi de haznenin üstüne vidalamak suretiyle 2 tane HDD takılabiliyor. Hatta o haznenin içine SSD'de sığar. Bu sistemi de çok beğendim, bana kafi geldi.
2) İşlemcinin hemen arkasında Abdullah kardeşimin de bahsettiği fan haznesi çok güzel ve işlevsel. ben sıcağı dışarı atacak şekilde fanı yerleştirdim, galiba içeriye hava girecek şekilde olsa daha serin bir şekilde çalışır işlemci.
3) Kasa full rainbow, önde 3, üst tarafa 2 ve 1 egzoz fan olmak üzere 4 tane rampage marka fanla geliyor. Fanlar için kasanın arkasında RGB kontrolcü/fan yuvası var. Fanlar 6 pin girişli dişi. Bende Asiahorse RGB fanlar ve kontrol modülü vardı, 6 pin direk oturdu bendeki çoklayıcıya. Elimdeki fanları da kullanınca kasada 9 tane fan oldu, kasa resmen buzdolabı, RGB'yi de kumandadan kontrol ediyorum.
4) MSI Z390M Mortar anakart kasaya tam oturdu. kasanın içi eski kasama göre geniş ve ferah. Ekran kartım çift fanlı, kart her şekilde içine sığıyor.
5) Kasada ekran kartını dikey monte etmek için de bölmeler var. Bana hitap etmiyor ama illa ki seven vardır.
6) Kasanın içeriyi gösteren cam kısmı gerçek cam. Bu olayı çok sevdim, premium his veriyor. Malzeme kalitesi de fiyatına göre bence çok iyi ama Abdullah kardeşimin de dediği gibi kabloların geçtiği boşluklarda silikon olsaydı çok iyi olurdu. Kasadaki tek eksik bu diyebilirim.
Yani işin özü kasayı çok beğendim. Rampage gerçekten yapmış dedim... Buradan Abdullah kardeşime de teşekkür ediyorum. Sayesinde bu kasayla tanıştım ve hikayesinde kasayı beğendiğini söylediği o hikayeyi gördüğüm anda almaya karar verdim. İyi ki de almışım diyorum.
 

brtbrt

80+
Katılım
31 Ağustos 2023
Mesajlar
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat
Bende bu kasadan aldım. Heşeyinden memnunum ama psu dan tiz ses geliyor sürekli sizde'de var mı bu sorun. İade yada değişim yapmalıyım?
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
923,696
Mesajlar
8,441,337
Üyeler
143,791
Son üye
Sensei45
Top Bottom