Neler Yeni

Rampage bekledigimden iyiymiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
kral kasanin icini tekrar ceker misin? sunun gibi

bende niye bu kadar bos alan yok anlamadim

Ekler

• IMG_1058.jpeg
    IMG_1058.jpeg
    628.9 KB · Hit: 110

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,397
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Rampage master kasa aldım 2.el, 1500 TL civarına.
İçinde 4 tane pwm ARGB fanla geldi. Fan kontrolcü dahil.
Bir de çoğu kasada görmediğim gpu destekleyiciyle geldi. Normalde parayla satılıyor bunlar.
Aldıgım kişi pwm olmayan 3 fan verdi (alttaki) o da gayet sessiz.

Rampage baya gömülüyordu ama hiç de öyle gömülecek bi havası yokmuş.
Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Kasanın arkasına bile koymuslar gizlemek icin

Alıntıyı görüntüle

Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
genel olarak kasaları zaten okey psu ları rezil

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berk Burak
İstisnalar kaideyi bozmaz, altın kuralımızı hatırlayalım tekrardan. Rampage gördüğün vakit uzaklaş, gamepower görür isen kaç.

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
Konudan bagimsiz masanin genisligi kac? Bir de monitorler 24-21 mi 27-24' mi? Benim masayi degistiricem 2 monitor + 1 notebook sigacak sekilde masa almam lazim, 140cm masa su an yetmiyor.
monitörler 27-21 olması lazım 21 den emin değilim 23 de olabilir.
Masayı özel yaptırdım, ölçüp söylerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral kasanin icini tekrar ceker misin? sunun gibi

bende niye bu kadar bos alan yok anlamadim
kablolaman yok reis.

1715013245294.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Emin Yılmaz Parlak
monitörler 27-21 olması lazım 21 den emin değilim 23 de olabilir.
Masayı özel yaptırdım, ölçüp söylerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablolaman yok reis.

Alıntıyı görüntüle
Hocam kartın üstünde jelatini duruyor gibi.Bence söküp kullanın daha iyi olur.Kasaua temizlik yapıldı mı daha güzel bir sonuç alırsınız. Bu arada ddr4 bir sistem mi ve ekran kartınız 4080 falan mı öğrenmek isterim.

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
Hocam kartın üstünde jelatini duruyor gibi.Bence söküp kullanın daha iyi olur.Kasaua temizlik yapıldı mı daha güzel bir sonuç alırsınız. Bu arada ddr4 bir sistem mi ve ekran kartınız 4080 falan mı öğrenmek isterim.
Jelatinin farkındayım hocam bilerek sökmedim sonradan söktüm, DDR5 sistem 7800x3dli kart 4070ti super

Griffon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mete
Bir de çoğu kasada görmediğim gpu destekleyiciyle geldi. Normalde parayla satılıyor bunlar.

Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
hocam kasa almışsın markanın kalitesini anlatmaya çalışıyorsun, kasa dediğin şey düz metalden ibaret ayrıca Rampage kasalarında kantin tostcucu gibi sac kısmını kağıttan ince yaparak satıyor. Fan ve kasa yapımı en kolay şeylerden birisi. İsmini daha duymadığın binlerce marka fan üretiyor ve hiç arıza çıkmıyor normal şeyler bunlar. Sen tek şimşek garantili PSU'nu al sisteme tak o zaman kalitesini konuşuruz. Ama kasanın tasarımı üzerine yorum yapmak gerekirse güzel kasaymış hayırlı olsun güzel günlerde kullan

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
hocam kasa almışsın markanın kalitesini anlatmaya çalışıyorsun, kasa dediğin şey düz metalden ibaret ayrıca Rampage kasalarında kantin tostcucu gibi sac kısmını kağıttan ince yaparak satıyor. Fan ve kasa yapımı en kolay şeylerden birisi. İsmini daha duymadığın binlerce marka fan üretiyor ve hiç arıza çıkmıyor normal şeyler bunlar. Sen tek şimşek garantili PSU'nu al sisteme tak o zaman kalitesini konuşuruz. Ama kasanın tasarımı üzerine yorum yapmak gerekirse güzel kasaymış hayırlı olsun güzel günlerde kullan
hocam konuda kalkıp psu övmedim ben de :D

Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
Millet zaten kasaları abartıyor alt tarafı bi kasa hava alıp versin yeter 800tl lik kasada kullandım 3k lık kasada 2 3 derecede dışında fark yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efecan
2 senedir rampage kasa ve psu kullanıyorum. Hazır sistem olarak almıştım. Henüz bomba patlamadı. Şuan da aktif olarak 2 adet Rampage klavye kullanıyorum.
Kb r96 4 yıl 4 aydır kullanıyorum. İlk çıktığı zamanlarda 400tl ye almışım. Donanım Arşivi ben aldıktan sonra incelemesini atmıştı. Henüz bozulmadı. Sapasağlam çalışıyor.
Hydra r6 1 yıldır kullanıyorum. İkinci bir klavyeye ihtiyacım olduğu için tekrardan kb r96 baktım ama fiyatı pahalı gelmişti. 2k olmuştu daha sonra 1270 TL'ye hydra r6 almışım. O zamanda bu fiyata sözde iyi markaların membran klavyesi vardı. (Razer, Logitech, Steelseries) bende red switch mekanik klavye almayı tercih ettim. Pişman değilim. Henüz bozulmadı.
Yine 2 sene önce laptoptan pcye geçtiğim için idareten hoparlör almam gerekti en ucuzdan bir pahalı fiyata rampage hoparlör aldım. Ses kalitesi tabi ki öyle mükemmel değil ama gigabyte m32u monitör hoparlöründen çok çok daha iyi aynı zamanda acer laptop hoparlöründen de çok daha iyi ve yüksek. Benim amacım belli müzik dinlemek falan değil. Yayın falan izlerken boşta takılırken kullaklık takmayayım. Müzik dinlerken zaten kulaklık takıyorum. Yani benim amacımı fazlasıyla yerine getiriyor.
Aynı zamanda 2 yıl 4 ay kadar Rampage Fury x kulaklık kullandım. Bozulan tek ürün buydu ama zaten bu da kullanıcı hatasına girer çünkü defalarca kez yere düşürdüm. Her defasında biraz daha biraz daha gitti. Bıraktığımda da tamamen bozulmamıştı. Biraz sıkıntılıda olsa çalışıyordu. Bırakma nedenim de steelseries arctis nova pro ya geçmem.
Ayrıca birde yıllar önce şoktan 1100 TL'ye modelini hatırlamadığım kırmızı siyah rampage koltuk almıştım. Onu internetten almadığım için tarihini bilmiyorum ama 2-3 yıl falan kullandım. Daha sonra taşınırken bırakmak zorunda kaldım. Yerine zio aldım. Yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Belim kıçım başım her tarafım ağrıyor. Belki rampage e mutfak sandalyesinden geçtiğim için bana rahat gelmiş olabilir ama kesinlikle hiçbir yerim ağrımıyordu. Yani belkide ben zayıf olduğum için zioda rahat edememiş olabilirim. Kilolu biri rahat edebilir bilemiyorum. Benim için rampage koltuk ziodan daha rahattı. Sonuç olarak
Şu anda aktif olarak birçok rampage ürün kullanıyorum buna bomba denilen psu, klavye vs dahil. Yanlış anlaşılmasın ben burada rampage övmüyorum. Rampage benim bababın markası değil. Sadece internette rampage, gamepower, monster gibi markaları alan bin pişman kimse memnun değil gibi bir algı var o yüzden yazıyorum. Memnuniyet biraz da beklentiyle alakalı bir şey yani siz gidip kategorisindeki en ucuz ürünü alıpta çok yüksek kalite beklerseniz tabi ki beğenmezsiniz. Ben gidipte en ucuz hoparlörden sinema gibi ses bekleseydim memnun kalmazdım ama laptop hoparlörü kadar ses verse yeter beklentisiyle aldığım için ve daha iyi ses verdiğı için benim beklentimi aştı ve en ucuz hoparlörden bile memnun kaldım.
Ayrıca markayı değilde modeli yargılamaya ne zaman başlayacağız. Ben şimdi rampage klavyeden memnun kaldım diye gidipte rampage direksiyon almam çünkü kötü olduğu belli. Ffb yok hatta galiba yazılımı bile yok. Tabi bu birazda deneyime giriyor. Yani siz bir şeyin daha iyisini deneyim etmedem onun kötü olduğunu anlamayabilirsiniz. Mesela bende belkide birçok kişinin hayali olan logitech g923 var ve o kadar kötü ki o kadar kötü olur. Yanlış olmasın ben 2 sene kadar g923ü memnun kalarak kullandım ta ki moza r9 (direct drive) direksiyon alana kadar. Bunu kullanmaya başladıktan sonra logitech çok kötü gelmeye başladı. Tamam ffb var ama sanki böyle eline vuruyormuş gibi hissettiriyor. Moza daha doğal hissetiriyor. Aynı zamanda sesi çok fazla takur tukur gece asla oynayamazsınız. Kapılar camlar kapalı bile olsa yan odadakini uyandırır. Hatta alt kattakini bile uyandırabilir. Mozada sıfır ses sanki direksiyon havada dönüyormuş gibi. Daha önce hiç direct drive direksiyon kullanmamışsanız o kadar güçlü motora gerek var mı diye düşünüyor olabilirsiniz. Kullanırsanız anlarsınız. Gerçekten gerek varmıs. Zaten her zaman %100 güçte kullanmıyor. Gerektiği zaman %100 güç kullanıyor ve logitech yeterince güçlü olmadığı için mesela tekeri bir yere çarpsan son gücünü de verse yeterince sert değil ve biraz yavaş. Moza çok daha sert ve hızlı. Hissiyatı kelimelerle anlatamıyorum ama logitech sanki yavaş ve gecikme varmış gibi. Yani tabi ki gecikme yok ama motorun hızından ve muhtemelen dişli olduğundan yeterince hızlı değil ve bu yavaşlıkta kötü hissettiriyor. Bunu kolay kolay da hissetmezsiniz. Direct drive direksiyon kullanıp sonrasında logitech kullanırsanız hissedersiniz. Bu şeye benziyo mercedes s kullanan bir adamın egea kullanması gibi tabi ki o adama kötü gelir. Hayatında hiç mercedes kullanmamış adama egea kötü gelmez çünkü zaten onun kullandığı en iyisi odur daha iyisini kullanmamıştır. Hiç direct drive kullanmamışsanız size zaten logitech mükemmel gelir. Ben şimdi tabi ki herkes direct drive direksiyon alsın demiyorum ama iracing gibi yarış için direksiyon alacak birini logitech kesmez. Belki sadece ets 2 oynamak isteyen arada da asettoda yanlarım diyen biri alabilir ama bence ona bile yetmez. Bana ets 2 için 900 derce az geliyor. Ben 1860 dercede oynuyorum hatta o bile az geliyor. 2.5 tur yapıyor. Direksiyon max 2000 derece destekliyor o da 3 turun altında olduğu için direksiyon ters bitiyor. Yani sağa doğru sonuna kadar döndürdüğünde sola doğru bitiyor. 1800 dercede de direksiyon sona dayandığında aşağıya bakıyor. Heves için alıp 2 gün oynayıp bir daha yüzüne bakmayacak tayfadansanız logitech bile size pahalı gelebilir ama benim gibi 1-2 hafta direksiyonu kullanmadığınızda dellenecek biriyseniz o zaman direct drive alabilirsiniz. Ben direct drive direksiyonların birçok kişinin pcsinden daha pahalı olduğunun farkındayım. Başta logitech alırsınız 1-2 sene kullanırsınız sonra elinize para geçince direct drive a geçersiniz. Tabi siz alana kadar ekonomi ne olur bilemem.
Ben Moza R9, CS wheel, CRP pedal, Thrustmaster TH8A, Aliexpressten el freni
Toplam 50k ya almıştım. Size o paraya onu alana kadar şunu alabilirdin diyenler çıkabilir. Ki bununla aynı günde 4080 ve r9 7900x li ddr5 sistemi 70k ya toplamıştım. Kendim topladım hazır sistem değil. Bir de son bir örnek vermek istiyorum bu konuda. Ben monster laptop kullanmadım o yüzden yorum yapmıyorum ama monster monitör kullandım. 3 yıldır kullanıyorum. 2 yıl kadar ana monitör olarak kullandım. Şuanda da 1 yıldır çok aktif kullanmasamda yan monitör olarak hayatına devam ediyor. Monster a27 monitörü ilk aldığımda dandik tn panel laptop ile kullandığım için bana çok canlı ve çok parlak gelmişti. Ta ki gigabyte m32u monitörün yanına koyana kadar. İlk koyduğum zaman monster monitörün renk ayarı falan değişti sandım. Renk ayarlamaya çalıştım. En canlı renk ayarına da getirsem yine de sanki önünde beyaz bir filtre varmış gibi soluk hissettiriyordu. Gigabyte 1000 kat daha canlı ve parlak hissettiriyordu. Yani deneyim mevzusu da böyle ben şimdi bu sene gigabyte monitörleri satıp yerine lg 48 inch oled e geçmeyi düşünüyorum. Geçebilirsem muhtemelen ips de ne kadar çöpmüş. Bok gibi diyeceğim. Şimdi hiç oled monitör kullanmadığım için ips çok iyi geliyor. Biraz uzun yazdım çünkü bu konu hakkında yazılan yorumlara çok uzun süredir dayandım. Artık patladım kusura bakmayın. Sevgiler saygılar.
dış kasanın neyi kötü olsun kral sen bide psusunu al bomba gibi

Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
Kötülenen boş kasa değil rampage güç kaynağı.

genel olarak kasaları zaten okey psu ları rezil
İstisnalar kaideyi bozmaz, altın kuralımızı hatırlayalım tekrardan. Rampage gördüğün vakit uzaklaş, gamepower görür isen kaç.

mortemeyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Çalışkan
Rampage gamepower James Donkey sen bunların birde psu klavye gibi içinde devre olan şeylerini gibi gör harbi bomba gibiler
Klavye olarak gamepower ogre rgb kullaniyorum ve aldigim gune lanet ediyorum resmen. Ilk aldigimda klavyenin orta satirinin ledleri tamamen alakasiz yaniyordu onun disinda tuslari surekli tutukluk yapiyor, hic basmayan tuslari bile var. Bunlardan dolayi garantiye gondermek istemistim bana bi kod verdiler o kodla kargo firmasina gittim fakat cok yuksek kargo ucreti cikti hatta gamepower musteri hizmetlerini aradigimda nereden gonderiyorsunuz Van dan mi diye sordu. Sonucta klavyeyi gondermedim ama hala tuslar ara sira tutukluk yapiyor pageup tusuysa hic basmiyor neredeyse. Onun disinda mousem 3 senedir falan rampage smx r19 fighter ve hayatimda en memnun kaldigim ekipmanim falan olabilir. Kulaklik olarak JD 711 kullaniyorum onunda pek bi sikintisini gormedim simdiye kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,870
Üyeler
162,076
Son üye
Alogend
Top Bottom