S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
genel olarak kasaları zaten okey psu ları rezilRampage master kasa aldım 2.el, 1500 TL civarına.
İçinde 4 tane pwm ARGB fanla geldi. Fan kontrolcü dahil.
Bir de çoğu kasada görmediğim gpu destekleyiciyle geldi. Normalde parayla satılıyor bunlar.
Aldıgım kişi pwm olmayan 3 fan verdi (alttaki) o da gayet sessiz.
Rampage baya gömülüyordu ama hiç de öyle gömülecek bi havası yokmuş.
Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kasanın arkasına bile koymuslar gizlemek icin
Alıntıyı görüntüle
Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
monitörler 27-21 olması lazım 21 den emin değilim 23 de olabilir.Konudan bagimsiz masanin genisligi kac? Bir de monitorler 24-21 mi 27-24' mi? Benim masayi degistiricem 2 monitor + 1 notebook sigacak sekilde masa almam lazim, 140cm masa su an yetmiyor.
kablolaman yok reis.kral kasanin icini tekrar ceker misin? sunun gibi
bende niye bu kadar bos alan yok anlamadim
Hocam kartın üstünde jelatini duruyor gibi.Bence söküp kullanın daha iyi olur.Kasaua temizlik yapıldı mı daha güzel bir sonuç alırsınız. Bu arada ddr4 bir sistem mi ve ekran kartınız 4080 falan mı öğrenmek isterim.monitörler 27-21 olması lazım 21 den emin değilim 23 de olabilir.
Masayı özel yaptırdım, ölçüp söylerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kablolaman yok reis.
Alıntıyı görüntüle
Jelatinin farkındayım hocam bilerek sökmedim sonradan söktüm, DDR5 sistem 7800x3dli kart 4070ti superHocam kartın üstünde jelatini duruyor gibi.Bence söküp kullanın daha iyi olur.Kasaua temizlik yapıldı mı daha güzel bir sonuç alırsınız. Bu arada ddr4 bir sistem mi ve ekran kartınız 4080 falan mı öğrenmek isterim.
Hayırlı olsun güzel sistem.Jelatinin farkındayım hocam bilerek sökmedim sonradan söktüm, DDR5 sistem 7800x3dli kart 4070ti super
hocam kasa almışsın markanın kalitesini anlatmaya çalışıyorsun, kasa dediğin şey düz metalden ibaret ayrıca Rampage kasalarında kantin tostcucu gibi sac kısmını kağıttan ince yaparak satıyor. Fan ve kasa yapımı en kolay şeylerden birisi. İsmini daha duymadığın binlerce marka fan üretiyor ve hiç arıza çıkmıyor normal şeyler bunlar. Sen tek şimşek garantili PSU'nu al sisteme tak o zaman kalitesini konuşuruz. Ama kasanın tasarımı üzerine yorum yapmak gerekirse güzel kasaymış hayırlı olsun güzel günlerde kullanRampage master kasa aldım 2.el, 1500 TL civarına.
Bir de çoğu kasada görmediğim gpu destekleyiciyle geldi. Normalde parayla satılıyor bunlar.
Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
hocam konuda kalkıp psu övmedim ben dehocam kasa almışsın markanın kalitesini anlatmaya çalışıyorsun, kasa dediğin şey düz metalden ibaret ayrıca Rampage kasalarında kantin tostcucu gibi sac kısmını kağıttan ince yaparak satıyor. Fan ve kasa yapımı en kolay şeylerden birisi. İsmini daha duymadığın binlerce marka fan üretiyor ve hiç arıza çıkmıyor normal şeyler bunlar. Sen tek şimşek garantili PSU'nu al sisteme tak o zaman kalitesini konuşuruz. Ama kasanın tasarımı üzerine yorum yapmak gerekirse güzel kasaymış hayırlı olsun güzel günlerde kullan
Millet zaten kasaları abartıyor alt tarafı bi kasa hava alıp versin yeter 800tl lik kasada kullandım 3k lık kasada 2 3 derecede dışında fark yokRampage master kasa aldım 2.el, 1500 TL civarına.
Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
dış kasanın neyi kötü olsun kral sen bide psusunu al bomba gibi
Rampage master kasa aldım 2.el, 1500 TL civarına.
Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu da toplam setup
Alıntıyı görüntüle
Kötülenen boş kasa değil rampage güç kaynağı.
genel olarak kasaları zaten okey psu ları rezil
İstisnalar kaideyi bozmaz, altın kuralımızı hatırlayalım tekrardan. Rampage gördüğün vakit uzaklaş, gamepower görür isen kaç.
Göz zevki?Millet zaten kasaları abartıyor alt tarafı bi kasa hava alıp versin yeter 800tl lik kasada kullandım 3k lık kasada 2 3 derecede dışında fark yok
Klavye olarak gamepower ogre rgb kullaniyorum ve aldigim gune lanet ediyorum resmen. Ilk aldigimda klavyenin orta satirinin ledleri tamamen alakasiz yaniyordu onun disinda tuslari surekli tutukluk yapiyor, hic basmayan tuslari bile var. Bunlardan dolayi garantiye gondermek istemistim bana bi kod verdiler o kodla kargo firmasina gittim fakat cok yuksek kargo ucreti cikti hatta gamepower musteri hizmetlerini aradigimda nereden gonderiyorsunuz Van dan mi diye sordu. Sonucta klavyeyi gondermedim ama hala tuslar ara sira tutukluk yapiyor pageup tusuysa hic basmiyor neredeyse. Onun disinda mousem 3 senedir falan rampage smx r19 fighter ve hayatimda en memnun kaldigim ekipmanim falan olabilir. Kulaklik olarak JD 711 kullaniyorum onunda pek bi sikintisini gormedim simdiye kadar.Rampage gamepower James Donkey sen bunların birde psu klavye gibi içinde devre olan şeylerini gibi gör harbi bomba gibiler