MAURO EMANUEL İCARDİ
80+ Bronze
Bende ona göre kullanıyorum zaten 2.5k ya akvaryuk kasa aldım beyaz cillop gibiGöz zevki?
Bende ona göre kullanıyorum zaten 2.5k ya akvaryuk kasa aldım beyaz cillop gibiGöz zevki?
Hocam hava soğutmada bir gariplik yok mu?monitörler 27-21 olması lazım 21 den emin değilim 23 de olabilir.
Masayı özel yaptırdım, ölçüp söylerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kablolaman yok reis.
Alıntıyı görüntüle
yok kanka şimdi şunun görselliği bi başka oluyorMillet zaten kasaları abartıyor alt tarafı bi kasa hava alıp versin yeter 800tl lik kasada kullandım 3k lık kasada 2 3 derecede dışında fark yok
Warcy kasa var fansiz kullanıyorum değişen bir şey olmadıMillet zaten kasaları abartıyor alt tarafı bi kasa hava alıp versin yeter 800tl lik kasada kullandım 3k lık kasada 2 3 derecede dışında fark yok
Ben satacağım artık sunucu kabinine yönelecegim
hani abartıyonuz diyon ya ondan dedim krallls
Kank malum Türkiye bütçeler kısıtlı oluyor ondan dedim yani kasalara fazla para baymaya gerek yok psu ve ssd kaliteli olmalı bencehani abartıyonuz diyon ya ondan dedim krallls
Bende aldım H9 Elite oda cillop gibi.Bende ona göre kullanıyorum zaten 2.5k ya akvaryuk kasa aldım beyaz cillop gibi
Haklı bu konuda fakat hava akışı da önemli.Kank malum Türkiye bütçeler kısıtlı oluyor ondan dedim yani kasalara fazla para baymaya gerek yok psu ve ssd kaliteli olmalı bence