Rampage psu alınır mı

okadar kötü bir marka mı ya rampage baya bilindik bir markaydı ondan aldım bunu
Bilindik oluğu için tercih ediyorlar genelde ama 1-2 seneye bozuluyor ürünleri hiçbiri alınmaz.

Son düzenleme:
rampage kadar kötü, senin sistemdeki kasa benim eski kasamdı o güç kaynağından acilen kurtul. thermaltake tr2 s 650w, tier listte f tier hemen değiştirin kategorisinde
Çokda şeyimdeydi yaw . bir şey olmadığı sürece değişmem . Hem ben kimseye güç kaynağımı önermedim aşkım balım çiçeğim .

önerdiğin güç kaynağı da kötü güzelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistemi patlatırsa geri dönüşü olmaz
Dostum olay burda benim veya senin psu n değil . Bu psu yu almada tereddüt etseydim bu arkadaş gibi konu açardım . Benim psu m seni hiç alakadar etmiyor . Ben sana psu m güzel veya kötü diye de sormadım . Eğer konu üzerinde bir fikrin yoksa konuyu kirletme . Daha iyi önerilerin varsa konuyu açan arkadaş bekliyor .
8.40 ı da izlersen neden önerdiğimi de öğrenmiş olursun .

Son düzenleme:
Dostum olay burda benim veya senin psu n değil . Bu psu yu almada tereddüt etseydim bu arkadaş gibi konu açardım . Benim psu m seni hiç alakadar etmiyor . Ben sana psu m güzel veya kötü diye de sormadım . Eğer konu üzerinde bir fikrin yoksa konuyu kirletme . Daha iyi önerilerin varsa konuyu açan arkadaş bekliyor .
8.40 ı da izlersen neden önerdiğimi de öğrenmiş olursun .
yok boş yapmış sistem satsın diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,277
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri