Bütçe?Ee kanka bide sen bi psu öner
Brom gayet açıkca yazdım ordakilerin ne olduğunu bilmeyen biri anlamazTürkçe konuştuğundan emin misin?
Yani orada yazılan dili bilmediğimden anlayamadım demek.Brom gayet açıkca yazdım ordakilerin ne olduğunu bilmeyen biri anlamaz
Sistem deil psu öner brom 600w olcakBütçe?
Tamam bütçen ne PSU için? High Power Performance GD 600 olabilir. Ya da ZM650 GVII bakabilirsin.Sistem deil psu öner brom 600w olcak
Tekrarlıyım gayet anlayan anlıyo bilgisiz adam anlamaz orda yazılanıYani orada yazılan dili bilmediğimden anlayamadım demek.
ADAM BÜTÇE SORUYOR bize psu için ayırdığın bütçeyi söyle önerelimTekrarlıyım gayet anlayan anlıyo bilgisiz adam anlamaz orda yazılanı
Adam sana medenice psu için bütçe istemiş, bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Yani illa şöyle mi demesi lazım?Tekrarlıyım gayet anlayan anlıyo bilgisiz adam anlamaz orda yazılanı
3500X 1660 sisteme 700W PSU takar mısın yazmışsın sanırım. İleride yükselteceksem takarım tabii ki.Tekrarlıyım gayet anlayan anlıyo bilgisiz adam anlamaz orda yazılanı
Rampage'nin hangi ürününe marka basılmıyor ki?Rampage'İn PSU'ları marka basılmış diye biliyorum ama hangi marka hatırlamıyorum.
Corsair PSU öneren fanboy mu oluyor?Kankalar 2 yıl içinde 1 sıkıntı olursa garantisi elimde gerçekten aptullah abi kadar bilgili deilseniz bilgili gibi davranmayın hernagi bir sıkıntı şu an çekmiyorum gidip cros air öneren fanböylarafa cevabım kanka aptullah abi izle neden fiyat performan aradığımızı anlarsın
W
o arkadaşa göre evet fsp önerirsen fan boysun boş ver rampage alCorsair PSU öneren fanboy mu oluyor?
Şimdi ben FSP'nin bir PSU'sunu önersem fanboy mu olacağım?