- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok cidden öyle bir sistem
Yok cidden öyle bir sistem
Kankam türkçe konuşursan anlayabiliriz seniKankalar 2 yıl içinde 1 sıkıntı olursa garantisi elimde gerçekten aptullah abi kadar bilgili deilseniz bilgili gibi davranmayın hernagi bir sıkıntı şu an çekmiyorum gidip cros air öneren fanböylarafa cevabım kanka aptullah abi izle neden fiyat performan aradığımızı anlarsın
W
fsp aurum vs. yerine alır mısın ki ?Sama Forza FTX 1200'ün çahması. Gayet kaliteli.
Rampage PSU mu F/P? Diğerleriyle fiyatları yakın aalmak mantıksız. "Aptullah abin" o zamanlar marka PSU'lar pahalı diye bunları koyuyordum diyor zaten.Kankalar 2 yıl içinde 1 sıkıntı olursa garantisi elimde gerçekten aptullah abi kadar bilgili deilseniz bilgili gibi davranmayın hernagi bir sıkıntı şu an çekmiyorum gidip cros air öneren fanböylarafa cevabım kanka aptullah abi izle neden fiyat performan aradığımızı anlarsın
W
Sen benden de kötüsün, Türkçe kullanımında.Kankalar 2 yıl içinde 1 sıkıntı olursa garantisi elimde gerçekten aptullah abi kadar bilgili deilseniz bilgili gibi davranmayın hernagi bir sıkıntı şu an çekmiyorum gidip cros air öneren fanböylarafa cevabım kanka aptullah abi izle neden fiyat performan aradığımızı anlarsın
W
Aurum 1200tl PB 1500TL PB daha iyi demekki(!)Kankam türkçe konuşursan anlayabiliriz seni
Mesaj otomatik birleştirildi:
fsp aurum vs. yerine alır mısın ki ?
Çıkar göster!Kötü o yüzden.
Kankalar 2 yıl içinde 1 sıkıntı olursa garantisi elimde gerçekten aptullah abi kadar bilgili deilseniz bilgili gibi davranmayın hernagi bir sıkıntı şu an çekmiyorum gidip cros air öneren fanböylarafa cevabım kanka aptullah abi izle neden fiyat performan aradığımızı anlarsın
W
Adamın bana önerdi 700w psu 1660 ryzen 5 3500x e 700 takarmısın sen bilgisiz adamlar konuşuyor benim lafım onaRampage PSU mu F/P? Diğerleriyle fiyatları yakın aalmak mantıksız. "Aptullah abin" o zamanlar marka PSU'lar pahalı diye bunları koyuyordum diyor zaten.
Aha bu da uçacak
son mesajın olur gibi
700w noname psu da var, 700w olması bir şey ifade etmiyor.Adamın bana önerdi 700w psu 1660 ryzen 5 3500x e 700 takarmısın sen bilgisiz adamlar konuşuyor benim lafım ona
Türkçe konuştuğundan emin misin?Adamın bana önerdi 700w psu 1660 ryzen 5 3500x e 700 takarmısın sen bilgisiz adamlar konuşuyor benim lafım ona