Rampage PSU Onyargısı

Reaksiyon skoru
36
Öncellikle bu psuyu iyi bulmadığımı soyliyeyim / arkadaşlar yaklaşık 5-4 ay önce maddi durumumdan dolayı rampage alma kararı almıştım PSU 750w bonze aldıktan sonra mesajlarınızı okumuştum cidden irkildim hatta PC acasim gelmiyordu ancak sonradan birazdaha rahatladım bir şey olduğunu görmeyince elektrikler ortalama 7 - 5 kez kessildi hiçbirinde sorun olmadı kesildikten sonra kablossunu çıkartıp geldiğinde de 5 dk sonra takiyorum ancak oyun oynadigimda 120fps geçtiğinde psudan ses gelliyo onu anlayamadım😂 onun harici daha sorun yaşamıyorum denebillir gucude gayet iyi karsiliyo sistemde rtx 3070 var param olunca iyibir PSU Alcam bana göre rampage psulara bir önyargı oluşmuş ülkede daha patladığını söyleyen olduğunu görmedim herhangibi bir forumda size ayriyetten bir şey sorcam sizce iyibir psumu allayim yoksa rammi takım 8gb azkalliyo FPS drop yiyom bazen

5 dk sonra takiyorum ancak oyun oynadigimda 120fps geçtiğinde psudan ses gelliyo onu anlayamadım😂

Coil whine.

Rampage PSU'lara ön yargı yok, daha geçen kız arkadaşım Gamebooster PSU ile sorun yaşadı. İkisi de birbirinden farksız markalar ve ürünler de keza çok farklı değil.

Tavsiyem PSU'yu yenilemek, sistem daha güvende olsun. RAM'e para biriktirmek PSU'ya para biriktirmekten daha kolay.

Bence ram alın 8 GB ram günümüz şartlarında yetersiz , yakında 16 GB da yetersiz kalacak gibi...

Öncellikle bu psuyu iyi bulmadığımı soyliyeyim / arkadaşlar yaklaşık 5-4 ay önce maddi durumumdan dolayı rampage alma kararı almıştım PSU 750w bonze aldıktan sonra mesajlarınızı okumuştum cidden irkildim hatta PC acasim gelmiyordu ancak sonradan birazdaha rahatladım bir şey olduğunu görmeyince elektrikler ortalama 7 - 5 kez kessildi hiçbirinde sorun olmadı kesildikten sonra kablossunu çıkartıp geldiğinde de 5 dk sonra takiyorum ancak oyun oynadigimda 120fps geçtiğinde psudan ses gelliyo onu anlayamadım😂 onun harici daha sorun yaşamıyorum denebillir gucude gayet iyi karsiliyo sistemde rtx 3070 var param olunca iyibir PSU Alcam bana göre rampage psulara bir önyargı oluşmuş ülkede daha patladığını söyleyen olduğunu görmedim herhangibi bir forumda size ayriyetten bir şey sorcam sizce iyibir psumu allayim yoksa rammi takım 8gb azkalliyo FPS drop yiyom bazen
8 GB RAM al fakat en kısa zamanda kaliteli bir PSU geçmeni öneririm FSP Hydro serisinden 700W alabilirsin.

Ekler

• Screenshot_2022-07-10-19-25-45-54_8e92da805446de3460a04639a669955c.jpg
    Screenshot_2022-07-10-19-25-45-54_8e92da805446de3460a04639a669955c.jpg
    354.4 KB · Hit: 25
Rtx 3070 gibi güzel bir ekran kartını o vasatın altındaki psu ile asla kullanmam. Ferrari'ye lpg takmak gibi bir şey olmuş. Önceliğiniz psu değiştirmek olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,652
Üyeler
185,143
Son üye
Baturalp..
Geri