❌İndirim Bitti! Rampage Python SMX-R600 161.99 TL! (Paw 3327 sensör)

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Piyasa fiyatı 250tl'den başlıyor bu fiyata bu özellikler bence gayet iyi mouse ihtiyacı olanlar alabilir.

Link: https://www.trendyol.com/rampage/sm...u-mouse-rampage-turkiye-garantili-p-151853826

1669010180613.png

Kullanan var mı alınır mı?

160 buna vereceğime 150-200 daha koyar kaliteli bir şey alırım.Mouse diğer birimlere nazaran oyunlarda daha hassas bir ekipman.Rampage ve GamePower ürünlerinin mouse' u alınmaz.Sensör ve lazer kalitesinden ötürü.

160 buna vereceğime 150-200 daha koyar kaliteli bir şey alırım.Mouse diğer birimlere nazaran oyunlarda daha hassas bir ekipman.Rampage ve GamePower ürünlerinin mouse' u alınmaz.Sensör ve lazer kalitesinden ötürü.
Dediğiniz yoruma katılıyorum ancak 200 daha koyunca iki katını bile geçmiş oluyorsunuz pek doğru bir karşılaştırma değil.

Kullanan var mı alınır mı?
Ben kullanıyorum. Bende ürünü Trendyol yıldızlı ürün kampanyasından almıştım. Hissiyat olsun ele oturma açısından olsun ve yazılım açısından çok güzel bir ürün. Kullanmaya başlayalı 1 ay olacak neredeyse bu fiyat bandından bu DPI ve rampage ın sunmuş olduğu mouse yazılımı sayesinde çok iyi bir şekilde kullanıyorum. Bu fiyat bandında kesinlikle tavsiye ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin mantığınız ile sizin vermiş olduğunuz paranın 150-200 daha üzerine koyup alacağınız mouseden daha iyi bir mouse daha alabiliriz sanırım. Bu işin sonu pek yok.

Ben kullanıyorum. Bende ürünü Trendyol yıldızlı ürün kampanyasından almıştım. Hissiyat olsun ele oturma açısından olsun ve yazılım açısından çok güzel bir ürün. Kullanmaya başlayalı 1 ay olacak neredeyse bu fiyat bandından bu DPI ve rampage ın sunmuş olduğu mouse yazılımı sayesinde çok iyi bir şekilde kullanıyorum. Bu fiyat bandında kesinlikle tavsiye ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin mantığınız ile sizin vermiş olduğunuz paranın 150-200 daha üzerine koyup alacağınız mouseden daha iyi bir mouse daha alabiliriz sanırım. Bu işin sonu pek yok.
Eyvallah bende rampage smx r90 kullanıyorum.
Bunu kardeşime aldım.

160tl param olsa almam

Hmm 30 40 ı 50 yi 100 ü anlarım da üründen fazla para koyacak adam rampage bakmaz.

Paw 3327 sensör 220ips 30g gayet yeterli bir sensör.marka takintiniz yoksa alınabilir.malzeme kalitesi ne kadar dayanır bilmiyorum. Kullanıcıdan kullanıcıya değişir.

Her şey sensör değildir (1 ve 3 olmadığı takdirde dünyanın en iyi sensörünü taksalar yine alınmaz)

1 - Mouse ele oturması
2 - Kablosuz olması
3 - Malzeme kalitesi ve tasarım (kibar olacak ve gazino şekinde ışıklı mouse kesinlikle olmayacak)
4 - Sensördür

Zamanda Abdullah abininde incelediği 65tl lik Rampage smx-r13 modelini kullanmaktayım ürün 4 senesini dolduruyor kullanışlılık olarak hiçbir sıkıntısı yok hala. Diyeceğim o arada gerçekten güzel modeller çıkabiliyor böyle markalardan Sadece iyi araştırmak lazım

Her şey sensör değildir (1 ve 3 olmadığı takdirde dünyanın en iyi sensörünü taksalar yine alınmaz)

1 - Mouse ele oturması
2 - Kablosuz olması
3 - Malzeme kalitesi ve tasarım (kibar olacak ve gazino şekinde ışıklı mouse kesinlikle olmayacak)
4 - Sensördür
Her şey tabii ki'de sensör değil ama bu fiyata bu mouse çok iyi. 1. Maddeye her ne kadar katılsam bile 3. Maddeye kısmen katılmıyorum tasarım kişiden kişiye değişen bir şeydir.

Geri