Her şey sensör değildir (1 ve 3 olmadığı takdirde dünyanın en iyi sensörünü taksalar yine alınmaz)
1 - Mouse ele oturması
2 - Kablosuz olması
3 - Malzeme kalitesi ve tasarım (kibar olacak ve gazino şekinde ışıklı mouse kesinlikle olmayacak)
4 - Sensördür
Mouse geldi gayet güzel takılma falan yapmıyor zaten paw 3327 sensörün takılma yapması muhtemel bile değil şu anlık memnunum sadece elime biraz küçük geldi almak isteyen varsa bütçesi 100 200 tl arası ise tavsiye ederim şu anda hala indirimde
Aldım ve baya memnun kaldım 220 ips olmasını beklemiyordum en fazla geri iade ederim dedim ama lafımı yuttum. Cidden çok kafi bir mouse tek dezavantajı sağ tarafında bulunan iki tuş onun haricinde güzel alınır bu fiyata
160 buna vereceğime 150-200 daha koyar kaliteli bir şey alırım.Mouse diğer birimlere nazaran oyunlarda daha hassas bir ekipman.Rampage ve GamePower ürünlerinin mouse' u alınmaz.Sensör ve lazer kalitesinden ötürü.
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Aldım ve baya memnun kaldım 220 ips olmasını beklemiyordum en fazla geri iade ederim dedim ama lafımı yuttum. Cidden çok kafi bir mouse tek dezavantajı sağ tarafında bulunan iki tuş onun haricinde güzel alınır bu fiyata
Yav arkadaş işte herkesin bütçesine göre niye herkes yok şunu alırım bunu alırım diyor. Adam belki 100 lira evereste vereceğime rampage alırım diyor parayı zar zor denkleştiriyor ne biliyorsun ? Parasına göre iyi mi iyi o fiyata böyle mouse kaldı mı kalmadı ee daha ne. Adam belki 160 zor denkleştirecek. Yıllarca everst mouse kullandım ben parasızlıktan yapacak bişey var mı yok ? Denkleşmeyince denkleşmiyor işte yani. Bende bilirdim üstüne 200 daha koyup razer vs. almayı ama koyamıyorsun işte. Şimdi bütçem var gittim logitech mouse aldım 2 k ya. Bu iş bütçe meselesi yok ona vereceğime o kadar daha verir başka bişey alırım değil.
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben kullanıyorum. Bende ürünü Trendyol yıldızlı ürün kampanyasından almıştım. Hissiyat olsun ele oturma açısından olsun ve yazılım açısından çok güzel bir ürün. Kullanmaya başlayalı 1 ay olacak neredeyse bu fiyat bandından bu DPI ve rampage ın sunmuş olduğu mouse yazılımı sayesinde çok iyi bir şekilde kullanıyorum. Bu fiyat bandında kesinlikle tavsiye ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizin mantığınız ile sizin vermiş olduğunuz paranın 150-200 daha üzerine koyup alacağınız mouseden daha iyi bir mouse daha alabiliriz sanırım. Bu işin sonu pek yok.