mail adresinizi yazabilirseniz size mail yoluyla atabilirim ?Hocam segment destekten makro programını indirdim ama word şeklinde düşüyor size bir şekilde ulaşıp programın rarını atabilirmisiniz ?
mail adresinizi yazabilirseniz size mail yoluyla atabilirim ?Hocam segment destekten makro programını indirdim ama word şeklinde düşüyor size bir şekilde ulaşıp programın rarını atabilirmisiniz ?
winrar programından yapman lazım kardeşimHocam segment destekten makro programını indirdim ama word şeklinde düşüyor size bir şekilde ulaşıp programın rarını atabilirmisiniz ?
mail adresim = [email protected] çok teşekkür ederim çok sağolunmail adresinizi yazabilirseniz size mail yoluyla atabilirim ?
Rampage smx-r13 modelini kullanıyorum canavar gibi. Asus tuf gaming m3 aldım 50tl lik mouse ile aynı160 buna vereceğime 150-200 daha koyar kaliteli bir şey alırım.Mouse diğer birimlere nazaran oyunlarda daha hassas bir ekipman.Rampage ve GamePower ürünlerinin mouse' u alınmaz.Sensör ve lazer kalitesinden ötürü.
Gönderdim kontrol eder misiniz. Rica ederim umarım çalışır.mail adresim = [email protected] çok teşekkür ederim çok sağolun