Gençler merhaba. James Donkey 711 kullanıyorum ve gerçekten kulaklık kronik sorunlarıyla beni çileden çıkarttı. Rampage R36 Drop modelini almak istiyorum ancak forumda bazı arkadaşlar ses sekmesi probleminden bahsetmişler. Sürekli discord kullanan biriyim ve bu problem benim için gerçekten önemli.
Burada görülen ses hassasiyeti bölümünden bu sorunun giderilebileceğini düşünüyorum ama yinede bir derece tedirginim. Drop plus modelini genel olarak incelemelerini izlediğimde beğenmedim ama drop gerçekten hoşuma gitti. Rahatlık,komfor,ses düzeyi ve kalitesi bakımından ayrı ayrı puanlayarak (lütfen kulaklığı kullanmış olanlar ) alınıp alınmayacağını yazar mısınız?
Kullanıp aşırı öneren bir kitle var birde.
Burada görülen ses hassasiyeti bölümünden bu sorunun giderilebileceğini düşünüyorum ama yinede bir derece tedirginim. Drop plus modelini genel olarak incelemelerini izlediğimde beğenmedim ama drop gerçekten hoşuma gitti. Rahatlık,komfor,ses düzeyi ve kalitesi bakımından ayrı ayrı puanlayarak (lütfen kulaklığı kullanmış olanlar ) alınıp alınmayacağını yazar mısınız?
Kullanıp aşırı öneren bir kitle var birde.