Neler Yeni

Öneri Rampage r81 champ, Steelseries arctis 3, Rampage Fury X

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Oğuzhan Yapak
Arkadaşlar Youtube ve twitch yayınları için giriş seviyesi olarak başlıkta bahsettigim kulaklıklardan hangisini önerirsiniz ? Mikrofonun kalitesi önemli olan uzunca araştırmalar sonucunda 700TL bandında bu 3 kulaklıgı bulabildim. Ama dedigim gibi benim için önemli olan mikrofonun kalitesi

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
fury x net

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Fury xxxx

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Arkadaşlar Youtube ve twitch yayınları için giriş seviyesi olarak başlıkta bahsettigim kulaklıklardan hangisini önerirsiniz ? Mikrofonun kalitesi önemli olan uzunca araştırmalar sonucunda 700TL bandında bu 3 kulaklıgı bulabildim. Ama dedigim gibi benim için önemli olan mikrofonun kalitesi

GorkemS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Görkem Sümen
Steam
Gork3MS
Steelseries arctis 3/HyperX Cloud Alpha

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
Yani arkadaş Twitch dedide o yüzden mikrofon falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Oğuzhan Yapak
Yani arkadaş Twitch dedide o yüzden mikrofon falan
Yani Twitch ve Youtube kayıt için alıcam hani öyle oyuna girem ses kasam diye degil acıkcası mikrofon arıyorum ben. Ha bu fiyata alıcagım harici mikrofonlarda cok kaliteli olmayacagı için olmuşken kulaklıklı alayım diye düşündüm. Daha önce Gamepower Mei önerilmişti aldim 1 hafta içinde bozuldu ve cok fazla dip ses sorunu yaşıyordum bu yüzden bu sefer tedirginim birazda.

Ayrıca Mikrofon ile kayıt alirken yine benim bilgisayarımdaki ses kartının önemi fazla mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani aradıgım cevap aslında max 700 Liraya alabilecegim en iyi mikrofonlu kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Oğuzhan Yapak
Steelseries der susarım.
NOT:steelseries fanboyuyum
Aslında steelseries kullanan bi arkadaşım var onun seside iyi geliyordu sadece bi tık az geliyo gibiydi onuda obsden db desteği ile halledebilirim sanırım

federalper

80+ Silver
Aslında steelseries kullanan bi arkadaşım var onun seside iyi geliyordu sadece bi tık az geliyo gibiydi onuda obsden db desteği ile halledebilirim sanırım
Çok rahat halledersin steelseris=kalite
Mesaj otomatik birleştirildi:

rampage o paralar verilmez yazık günah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,296
Üyeler
167,460
Son üye
burak852
Top Bottom