Batuhan5356
80+ Silver
Donanım Arşivi incelemiş zamanında ordan izlerim tekrardanAlınabilir. Diğer markalara oranla biraz daha uygun fiyata sahip. Sorun çıkaracağını zannetmiyorum.
rampage kötü değilki ?Ben şahsen kendim için asla ama asla almam. O kadar parayı Rampage markası adı altında satılan bir ürüne vermem. Her ne panel olursa olsun Samsung vs. ama Rampage Gamebooster gibi markalı asla almam. Ama karar senin tabii.
Ben şahsen kendim için asla ama asla almam. O kadar parayı Rampage markası adı altında satılan bir ürüne vermem. Her ne panel olursa olsun Samsung vs. ama Rampage Gamebooster gibi markalı asla almam. Ama karar senin tabii.
Donanım Arşivi incelemiş zamanında ordan izlerim tekrardan
Mesaj otomatik birleştirildi:
rampage kötü değilki ?
kesinlikle alabilirsin fiyatı bildiğim kadarıyla diğer markalarda da ucuz
Rampage kötü değil mi? Tamam belki alınır bir sorun da çıkartmaz fakat o fiyata çok daha kaliteli kendini kanıtlamış markaların monitörleri var. Ayrıca Donanım Arşivi inceledi diye kusursuz olmuyor. Şu görüşu bırakın Abdullah Abi de kendisi böyle diyor zaten. Yani sırf Donanım Arşivi inceledi diye alacaksan olmaz. Adam zaten F/P ürünler tanıtıyor genelde. Ama dediğim gibi AOC, Samsung, Benq, Viewsonic dururken Rampage puf yani..Donanım Arşivi incelemiş zamanında ordan izlerim tekrardan
Mesaj otomatik birleştirildi:
rampage kötü değilki ?
bende şuan rampage rm 165 kullanıyorum iyi bir monitör 5 aydır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım diyeceğim gerçekten tam bir f/p ürünü monitörün bazı modları var film fps rts ekonami gibi onlarda oyunlarda falan işime yarıyor
IPS buMesela Acer KG241QS modeline bakabilirsin 165Hz 1ms 24" ve üstelik 1250 TL. Ama şahsen ben bunu da almam TN panel.
Mesela Acer KG241QS modeline bakabilirsin 165Hz 1ms 24" ve üstelik 1250 TL. Ama şahsen ben bunu da almam TN panel.