- En İyi Cevap
- 11
Dahası
TN? TN panel değil, IPS panele sahip RM-344.İPS atmayacağım, VA bile TN'den iyidir.
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kendi sitesinde IPS yazıyor.
attığın monitörde iyi ama asus varken rampage alınır mı? bilememOyun oynayacak zaten
Kullandın mı?TN? TN panel değil, IPS panele sahip RM-344.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen kullandın mı? Rampage'in kendi sitesinde IPS.Kullandın mı?
Epey ve Akakçe'de TN.
Ekran Teknolojisi | 2019 Üretim TFT / 2020 Üretim IPS Panel |
IPS ise 1300e kaçınılmaz.TN? TN panel değil, IPS panele sahip RM-344.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük bir ihtimal ŞOK'da ki TFT'dir yoksa bu kadar uygun olmaz.Sen kullandın mı? Rampage'in kendi sitesinde IPS.
Bu arada şimdi fark ettim, 2020 üretim IPS'miş 2019 üretim TFT'miş.
Ekran Teknolojisi 2019 Üretim TFT / 2020 Üretim IPS Panel
Olabilir.Büyük bir ihtimal ŞOK'da ki TFT'dir yoksa bu kadar uygun olmaz.
Alcaksan şoktan alabilirsin 1300 TL Bayaa iyi güzel düşmüş ama şoktan almicaksam 1500 vermeArkadaşlar bu monitör iyi midir ? Arkadaşım alıcakmış Şok Markete gelmiş 1300Tl fiyatı iyiyse alsın. Fikriniz nedir ?
Rampage'in sitesinde IPS olarak geçiyor.TN panele sahip.
Sadece oyun için alınabilir.
IPS'miş. Google'da Şok 18 Kasım 2020 aktüel olarak aratın ve bakın IPS yazıyor.Büyük bir ihtimal ŞOK'da ki TFT'dir yoksa bu kadar uygun olmaz.
https://www.hepsiburada.com/asus-vp...-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000RRJ7L bu daha iyi benceAlınır mı acaba bende düşündüm fiyatı iyi baya