BugraSamet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 904
Vatanda bu monitör bana ucuz geldi sizce nasıl?Panel tipini ilk kez duyuyorum sizce iyi mi?
Rampage monitörler iyi değil.
Neden ?Önermiyorum
Kalitesiz olduğu için önermiyoruz.Neden ?
Hocam neleri kaliteli değil onu merak ettim onu soruyorum bende ona göre değerlendireceğim çok mu ısınıyor ne yani ?Kalitesiz olduğu için önermiyoruz.
Aynı fiyata daha iyi markaların daha iyi monitörleri var.Hocam neleri kaliteli değil onu merak ettim onu soruyorum bende ona göre değerlendireceğim çok mu ısınıyor ne yani ?
Önere bilirmisiniz ? 144 hz ben o fiyata görmedim fazlaAynı fiyata daha iyi markaların daha iyi monitörleri var.
Yaptığınız rampageyi kötülemek tek başka bir şey değil neleri kötü diyorum cevap yok daha iyi şeyler var diyorusunuz ne diyorum cevap yok.Aynı fiyata daha iyi markaların daha iyi monitörleri var.
Rampage'in mouse,klavye ve kulaklık dışında hiç bir şeyi alınmaz çünkü kalitesiz.Önere bilirmisiniz ? 144 hz ben o fiyata görmedim fazla
Onlar da kalitesiz.Rampage'in mouse,klavye ve kulaklık dışında hiç bir şeyi alınmaz çünkü kalitesiz.
Ne varmış o fiyata daha iyi ?Rampage'in mouse,klavye ve kulaklık dışında hiç bir şeyi alınmaz çünkü kalitesiz.