Rampage pek önermem, bütçeye göre değişir. Bütçe tam olarak ne kadar?Çok fazla alınmaz diyen var ne düşünüyorsunuz?
Ben beğendim şuanda650 Lira gayet uygun fiyat günümüz şartlarında alınabilir
En fazla 700 zorlar hocamRampage pek önermem, bütçeye göre değişir. Bütçe tam olarak ne kadar?
h2016d düşünüyorum şuanda çoğu kişi rampage önermiyor peki ya hocam bu markayı ben çok az duyduk güvenilir miH2002D ve H2002P olanını kullandım/kullanıyorum. 2'side üzmedi ve bunun hakkında da iyi yorumlar çok gördüm![]()
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
H2002D'yi alırken bende tereddüt etmiştim ama H2002P'yi sipariş verdiğimde gayet rahattım. Zamanında Rampage gibi markalar kullanmıştım ve fark belirgin. 2 defa farklı model Rampage kullanmıştım sorunlu çıktı. Belki bana denk geldi. İnceleme videoları vardır belki araştırmanı öneririm.h2016d düşünüyorum şuanda çoğu kişi rampage önermiyor peki ya hocam bu markayı ben çok az duyduk güvenilir mi
Birkaç ay sonra çıktı bu sorunlar. (hoparlör-mikrofon)H2002D'yi alırken bende tereddüt etmiştim ama H2002P'yi sipariş verdiğimde gayet rahattım. Zamanında Rampage gibi markalar kullanmıştım ve fark belirgin. 2 defa farklı model Rampage kullanmıştım sorunlu çıktı. Belki bana denk geldi. İnceleme videoları vardır belki araştırmanı öneririm.
Ben şuanda attığınız gamenotu düşünüyorum Hocam bişey çıkmayacağını umuyorum peki ses kalitesi vb nasıl?H2002D'yi alırken bende tereddüt etmiştim ama H2002P'yi sipariş verdiğimde gayet rahattım. Zamanında Rampage gibi markalar kullanmıştım ve fark belirgin. 2 defa farklı model Rampage kullanmıştım sorunlu çıktı. Belki bana denk geldi. İnceleme videoları vardır belki araştırmanı öneririm.
Hocam bu modeli kullanmadım bir şey diyemem. Baktım şimdi 1-2 tane inceleme videosu var. İzlemeni öneririm.Ben şuanda attığınız gamenotu düşünüyorum Hocam bişey çıkmayacağını umuyorum peki ses kalitesi vb nasıl?
Tamamdır hocam teşekkürlerHocam bu modeli kullanmadım bir şey diyemem. Baktım şimdi 1-2 tane inceleme videosu var. İzlemeni öneririm.