Rampage shake soğutması iyi mi ? şuan kullanıyorum ön fanlardan çok az ve soğuk hava üflüyor ama arkadaki fan yüke göre değişiyor fakat ön fanlar hep aynı normal mi . bir de kasanın fanlarının modelini söylebilirseniz sevinirim
kullanıyorum zaten şuanKullanan tecrübe etmiş bir tanıdığım yok fakat görünüm mesh olduğu için hava akışının fena olmayacağını düşünüyorum fakat kötü olsa bile youtubedeki videolarda gördüğümüz gibi birkaç ufak dokunuşla kasanın hava akışı düzeltile biliniyor. Ama tabi almışken iyi araştırıp iyisini almak her zaman daha iyi bir yol olur.
keşke sebebiyle birlikte yazsaydınDandik bir kasa olur kendisi. Fanları kalitesiz ve malzeme kalitesi sıfır. Hele birde Rampage PSU ile aldıysanız geçmiş olsun.
Tamam sebebini yazdım işte.keşke sebebiyle birlikte yazsaydın
dandik olmasının sebebini sordumTamam sebebini yazdım işte.
Dostum orada söylemiştim zaten. Fanları ve kasanın malzeme kalitesi sıfır.dandik olmasının sebebini sordum
dandik olmasının sebebini sordum
fanların modeli ne biliosun sanırım kötü dediğine göre ona göre yeni fan alıcaktım üst taraf içinDostum orada söylemiştim zaten. Fanları ve kasanın malzeme kalitesi sıfır.
Ön tarafa alın, üst tarafa almanız çok etki etmez.fanların modeli ne biliosun sanırım kötü dediğine göre ona göre yeni fan alıcaktım üst taraf için
tamam bide fanların modelini söylersen baya sevinirimÖn tarafa alın, üst tarafa almanız çok etki etmez.
RGB takıntın yok ise P12 öneririm.tamam bide fanların modelini söylersen baya sevinirim