Yardım Rampage Shine mouse nasıl

Reaksiyon skoru
8
Rampage shine almak istiyorum ama cok fazla kotu yorum okudum tuslarin takilmasi vb. Gibi aranizda kullanan varsa kullanim deneyimlerini acikalayabilirmi

Rampage shine almak istiyorum ama cok fazla kotu yorum okudum tuslarin takilmasi vb. Gibi aranizda kullanan varsa kullanim deneyimlerini acikalayabilirmi
Smx R-15 gibi bir modeli kullandim rampage shine’in. Mouse orta elliler icin iyi, rgbleri cidden cok hos ve oldukca farkli renk- mod secenegi var. Fakat mouse 4-5 ayda haşat oldu nedeni ise kenarindaki yapiskanlar elime gelmeye basladi ve cidden elime mouseu alamayacak duruma gelmistim. Deneyimlerim bunlar elin cok terlemiyorsa bu sorunlarla karsilasmayabilirsin de.

Ürün 180TL 20TL daha ödeyip g102 alabilirsin ben aldım bugün gelecek deneyimlerimi yazarım istersen.

Ürün 180TL 20TL daha ödeyip g102 alabilirsin ben aldım bugün gelecek deneyimlerimi yazarım istersen.
Cok iyi olur yazarsan cok sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Smx R-15 gibi bir modeli kullandim rampage shine’in. Mouse orta elliler icin iyi, rgbleri cidden cok hos ve oldukca farkli renk- mod secenegi var. Fakat mouse 4-5 ayda haşat oldu nedeni ise kenarindaki yapiskanlar elime gelmeye basladi ve cidden elime mouseu alamayacak duruma gelmistim. Deneyimlerim bunlar elin cok terlemiyorsa bu sorunlarla karsilasmayabilirsin de.
Malesef elim gereginden fazla terliyor cunku bilgisayar basinda yaklasik 6-8 saat geciriyorum

Cok iyi olur yazarsan cok sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malesef elim gereginden fazla terliyor cunku bilgisayar basinda yaklasik 6-8 saat geciriyorum
O zaman önermem kesinlikle benim de terliyordu ve mouse 5 ayda çok kötü oldu.

Kankam benim bildiğim çoğu kişi g102 öneriyor, ben MSİ Clutch GM11 kullanıyorum güzel mouse istersen mağazalardan bir karşılaştır.

O zaman önermem kesinlikle benim de terliyordu ve mouse 5 ayda çok kötü oldu.
Merhaba bugün sana g203 mous'ım gelicek demiştim ve sonunda geldi. Öncelikle rgb'leri çok hoş ve güçlü. Malzeme kalitesi çok çok iyi. Dpı seçeneği 50'den başlayıp 8000DPI'a kadar gidiyor ve 50 50 artıyor dpı aralığı çok fazla. Kısacası mouse çok iyi tavsiye ederim.

Merhaba bugün sana g203 mous'ım gelicek demiştim ve sonunda geldi. Öncelikle RGB'leri çok hoş ve güçlü. Malzeme kalitesi çok çok iyi. Dpı seçeneği 50'den başlayıp 8000DPI'a kadar gidiyor ve 50 50 artıyor dpı aralığı çok fazla. Kısacası mouse çok iyi tavsiye ederim.
Hocam bana dememişsindir onu bence :)

Geri