Alınır, kırmızı olan versiyonunu 10 ay önce vatandan 80 küsür TL'ye almıştım. Gayet kullanışlı bir mouse. Kendi driverıda var zaten. Ama şöyle bi sorunum var masada çalışmıyor sadece mousepadde çalışıyor. Benim masamda sorun olabilir diye düşünüyorum çünkü daha önce 2 tane daha mouse alıp iade ettim masamda çalışmıyordu diye. Sanırım sorun bende.Bu fare alınır mı ? Kullanan varsa memnun mu ?
"Rampage SMX R44"
1 yildir kullaniyorum tek kelime ile mukemmel hic bir sorun yasmadim.Bu fare alınır mı ? Kullanan varsa memnun mu ?
"Rampage SMX R44"
rival 110 veya g203 al
Alınır, kırmızı olan versiyonunu 10 ay önce vatandan 80 küsür TL'ye almıştım. Gayet kullanışlı bir mouse. Kendi driverıda var zaten. Ama şöyle bi sorunum var masada çalışmıyor sadece mousepadde çalışıyor. Benim masamda sorun olabilir diye düşünüyorum çünkü daha önce 2 tane daha mouse alıp iade ettim masamda çalışmıyordu diye. Sanırım sorun bende.
1 yildir kullaniyorum tek kelime ile mukemmel hic bir sorun yasmadim.
Gamepower Bane RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Bane RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Bane RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 442,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bunada bakabilirsin.
aga, rampage, mouse işini yapamıyor uzak durun bence.
Ha ben 6 7 ay sonra yeni mouse alıcam idarelik diyorsan al.
ama sensör falan berbat hz si ips ne olduğu belirsiz.
150 liralara çıkarabilirsen
A4 TECH Bloody V9MA UC3&4 4000CPI Optik Gaming Mouse Siyah
BLOODY V9MA SÄ°YAH UC3&4 AKTÄ°F M.AYAK OPTÄ°K 4000CPIwww.mediamarkt.com.tr
buna bi bak bence. bloody v7ma nın yeni versiyonu gibi.
Önerilerinniz ve görüşleriniz için teşekkürler. 2 gün önce G203 Lightsync aldımKullanıyorum iyi fakat daha kaliteli markalara yönelin.
En iyisini yapmışsın hayırlı olsun 2 3 gün önce mediamarkta 155TL idiÖnerilerinniz ve görüşleriniz için teşekkürler. 2 gün önce G203 Lightsync aldım