Onun söylediği kötü senin önerdiğin daha kötüGamePower Ursa 10.000DPI önere bilirim sana kardeşim, İstersen.
Gamepower Ursa Siyah Gaming Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Gamepower Ursa mi? kötü he.Onun söylediği kötü senin önerdiğin daha kötü
Evet bizzat kullandım sensörü en düşük seviye 450TL'ye daha iyi mouselar bulunabilir.Gamepower Ursa mi? kötü he.
Önerini bekliyorum, Lütfen öneride bulun Arkadaşa.Evet bizzat kullandım sensörü en düşük seviye 450TL'ye daha iyi mouselar bulunabilir.
Önerini bekliyorum, Lütfen öneride bulun Arkadaşa.
https://www.hepsiburada.com/steelseries-rival-3-rgb-oyuncu-mouse-pm-HB00000QLEFO bu çok daha iyi.SMX-R89
Rampage SMX-R89 X-PIKE Kablosuz RGB Gaming Oyuncu Mouse
Arkadaslar 450 TL fiyatı var önerir misiniz bu fiyatta başka önerileriniz var mı
Peki eline sağlık adamın bütçesine bakar mısın? Lütfen birde belki 450 TL'nin üzerine çıkamayacak.
450TL'ye gidip gamepower ursa alıp sensörünün rezaletine doyacağına gitsin 50TL daha eklesin bunu alsın birde sen 3.kişi olma arkadaş alacak değil mi senin cebinden çıkmıyor kendi fikrini söylesin.Peki eline sağlık adamın bütçesine bakar mısın? Lütfen birde belki 450 TL'nin üzerine çıkamayacak.
Kardeşim, Bu konu çok uzayacak bu şekilde bir yere varamayacağız beli ki kendi adıma kusura bakma lütfen önerin ve aydınlatman için eyvallah.450TL'ye gidip gamepower ursa alıp sensörünün rezaletine doyacağına gitsin 50TL daha eklesin bunu alsın birde sen 3.kişi olma arkadaş alacak değil mi senin cebinden çıkmıyor kendi fikrini söylesin.
Rica ederim.Kardeşim, Bu konu çok uzayacak bu şekilde bir yere varamayacağız beli ki kendi adıma kusura bakma lütfen önerin ve aydınlatman için eyvallah.
Eyvallah, Kardeşim.Rica ederim.