Merhabalar. Sadece görüşlerinizi merak etmekteyim. Doğru yere açtım mı bilmiyorum. Yanlış olduysa affedin. Yorumlarınızı bekliyorum.
gamepower rampageye bişey demiyelim o zamanHepsi benziyor ama bariz aynısı yapılmış
Keşke özgün bir tasarımla çıksaydılar.gamepower rampageye bişey demiyelim o zaman
Rampagede gerçekten güzel ürünler yapıyor ama özgün olmaması biraz üzücü Rampage türk markasımı acaba bir bilginiz var mı ?Rampage'nin işi bu zaten Pahalı satılan modelleri, kalite düşüklüğüyle ve benzer/aynı tasarımla ucuza satmak. Politikaları bu.
Hocam yalan o işler arz-talep meselesi yani. Şuna bakarmısın ? 260 tl ? El insaf ya el insaf fare de fare olsa çöp başka bişey değil. İnsanlar bunu tercih ediyor işte yapcak bişey yokKeşke özgün bir tasarımla çıksaydılar.
Bu modelde cooler mastere benziyor Kesinlikle haklısınız arz-talep.Hocam yalan o işler arz-talep meselesi yani. Şuna bakarmısın ? 260 tl ? El insaf ya el insaf fare de fare olsa çöp başka bişey değil. İnsanlar bunu tercih ediyor işte yapcak bişey yok