haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,564
Rampage Türk markası mı? Ona göre alcam.
Yerli diye mi satıyorlar? Ben hiçbir yerde yerli yazdığını görmedim.Hayır Türk malı değil. Firma olarak Türkiye'de kuruldu, lakin ürünleri Çin'de fason (meriven altı) üretilen ürünlere marka basıp yerli diye satıyorlar.
Tamam bende fanta icmiyomKrdşm ben koka kola içmiom![]()
Vatan' da öyleydi.Yerli diye mi satıyorlar? Ben hiçbir yerde yerli yazdığını görmedim.
Vatan'a hiç bakmadım, haklısınız.Vatan' da öyleydi.
Bana laf atıcana arkadaşa doğrubilgi ver rampage türk markası değil sadece firma türkiyede kuruldu google yazsan çıkıyor.Ne alaka? Belki Türk markası olduğu için almayacak? Konuyla alakasız yorumlar yapıp konuyu kirtletme!
Türk markasıdır. Ama sadece Türk markasıdır.
Rampage zaten Segment bilgisayar'ın markası diye biliyorum.Zaten var. Sadece merak ettim çünkü Rampage Comfort'un driverını segment bilgisayardan yükledim ve başka yerde bulamadım.
Yerli üretim yazınca +50tl ekliyorlar ondan yazmışlardır.Vatan'a hiç bakmadım, haklısınız.
Bana laf atıcana arkadaşa doğrubilgi ver rampage türk markası değil sadece firma türkiyede kuruldu google yazsan çıkıyor.
Made in Turkey yazsan +50tl kar ederdin reisTürk markası ve hiç bir ürününde Türk malı yazmıyor. Hepsinde Made in P.R.C. yazar 3 yıl satışını yaptım.
Yerli üretim yazınca +50tl ekliyorlar ondan yazmışlardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Sonuç olarak Türk markası fakat ürünlerini kendi üretmiyor.Yerli üretim yazınca +50tl ekliyorlar ondan yazmışlardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle