Yardım Rampage V-902 + Shifter Alınır Mı?

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,336
Beyler Selamlar Daha Önceden Logitech Dfgt Kullanmıştım Ama Shifter Yoktu Şimdi Ehliyet Aldım Ama Araba Yok O Yüzden Shifter Olan Bir Direksiyon Seti Almak İstiyorum Baktım İkinci El G29'lar 12-13 K Bu Rampage'ler 5 K Felan Alıp 1-2 Ay Oynayıp Satacağım Sizce Alınır Mı Temizi Sadece Ets 2 Oynicam

Beyler Selamlar Daha Önceden Logitech Dfgt Kullanmıştım Ama Shifter Yoktu Şimdi Ehliyet Aldım Ama Araba Yok O Yüzden Shifter Olan Bir Direksiyon Seti Almak İstiyorum Baktım İkinci El G29'lar 12-13 K Bu Rampage'ler 5 K Felan Alıp 1-2 Ay Oynayıp Satacağım Sizce Alınır Mı Temizi Sadece Ets 2 Oynicam
Ets 2 için kesinlikle önermiyorum direksiyonu çeviriyorsun algılama sorunu var ayriyetten driveri mevcut değil hiçbir şekilde o yüzden çözülemiyor vede hissi kötü.

Ets 2 için kesinlikle önermiyorum direksiyonu çeviriyorsun algılama sorunu var ayriyetten driveri mevcut değil hiçbir şekilde o yüzden çözülemiyor vede hissi kötü.
İnceleme Videolarında Çatır Çutur Oynuyorlar Nasıl O Hata Var

elimde g29+shifter var tertemiz istersen satabilirim rampage alınmaz bana göre

Fiyat Beni Bozar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç Mi 1 Ay Zevkine Kullanıcam
hocam fbb bile yok , pedallarda sertlik ayarı yok tatmin edeceğini sanmıyorum . Driver sorunu falan geçin direk ürünün kendisi oyuncak gibi hissettiriyor .

hocam fbb bile yok , pedallarda sertlik ayarı yok tatmin edeceğini sanmıyorum . Driver sorunu falan geçin direk ürünün kendisi oyuncak gibi hissettiriyor .
Logitech Dfgt Kullandım Daha Önce Ondan Çok Mu Kötü

Alınmaz. G29 en doğrusu o bütçede. Vites kutusu da çok iyidir logitech'in.

Alınmaz hocam. FFB( force feed back) olmayan direksiyon oyuncak direksiyondur alınmaz. Yazılımıda sıkıntılı zaten.

Elimde g29 var kullanmıyorum 1 yıl ya olmuştur ya olmamıştır alalı çok nadiren oynadım garantili bir şekilde düşünürsen satarım.

Mersindeysen Olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,621
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri