Neler Yeni

Rampage V900-S Playstation 5 İle Uyumlu mu?

mbk2010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murathan Kaynak
rampage v900s direksyon seti ps 5 e uyumlumudur lütfen yardım

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Ali
Ürün açıklamasında ve internette kullanan yok. Tavsiye olarak segment firmasını arayıp teyit etmenizi tavsiye ederim.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
ben almışdım ama niye alınmamalı
Hem sıfır hem de ikinci elde fiyatına göre çok kötü bir performansı var. Evet 900 derece dönüyor mu dönüyor ancak yine de berbat diyebilirim. Oyunlara ayar yapana kadar direksiyondan soğutuyor. Sıfır aldıysan iade edip ikinci elden Logitech DFGT almanı tavsiye ederim. İkisini de kullandım ve Rampage V900-S 1000 TL olsa bile alıp kullanmazdım diyebilirim. Çoktan almışsın hevesini kırmak istemiyorum ancak bu tür konularda açık sözlü olmak gerek, söylediğim gibi iade şansın varsa mutlaka değerlendir derim.

mbk2010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murathan Kaynak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem sıfır hem de ikinci elde fiyatına göre çok kötü bir performansı var. Evet 900 derece dönüyor mu dönüyor ancak yine de berbat diyebilirim. Oyunlara ayar yapana kadar direksiyondan soğutuyor. Sıfır aldıysan iade edip ikinci elden Logitech DFGT almanı tavsiye ederim. İkisini de kullandım ve Rampage V900-S 1000 TL olsa bile alıp kullanmazdım diyebilirim. Çoktan almışsın hevesini kırmak istemiyorum ancak bu tür konularda açık sözlü olmak gerek, söylediğim gibi iade şansın varsa mutlaka değerlendir derim.
evet hakısın oyunlarda ayarı uzun sürüyor buda eğlenceyi azaltıyor

Top Bottom