sağolunÜrün açıklamasında ve internette kullanan yok. Tavsiye olarak segment firmasını arayıp teyit etmenizi tavsiye ederim.
ben almışdım ama niye alınmamalıPlaystation 5 uyumluluğu konusunda bir fikrim yok ancak direksiyonu kullanmış biri olarak almanı kesinlikle tavsiye etmem.
Hem sıfır hem de ikinci elde fiyatına göre çok kötü bir performansı var. Evet 900 derece dönüyor mu dönüyor ancak yine de berbat diyebilirim. Oyunlara ayar yapana kadar direksiyondan soğutuyor. Sıfır aldıysan iade edip ikinci elden Logitech DFGT almanı tavsiye ederim. İkisini de kullandım ve Rampage V900-S 1000 TL olsa bile alıp kullanmazdım diyebilirim. Çoktan almışsın hevesini kırmak istemiyorum ancak bu tür konularda açık sözlü olmak gerek, söylediğim gibi iade şansın varsa mutlaka değerlendir derim.ben almışdım ama niye alınmamalı
evet hakısın oyunlarda ayarı uzun sürüyor buda eğlenceyi azaltıyorHem sıfır hem de ikinci elde fiyatına göre çok kötü bir performansı var. Evet 900 derece dönüyor mu dönüyor ancak yine de berbat diyebilirim. Oyunlara ayar yapana kadar direksiyondan soğutuyor. Sıfır aldıysan iade edip ikinci elden Logitech DFGT almanı tavsiye ederim. İkisini de kullandım ve Rampage V900-S 1000 TL olsa bile alıp kullanmazdım diyebilirim. Çoktan almışsın hevesini kırmak istemiyorum ancak bu tür konularda açık sözlü olmak gerek, söylediğim gibi iade şansın varsa mutlaka değerlendir derim.