Neler Yeni

🔥İndirim Rampage X-Plower K60 Beyaz Blue Switch Klavye 634₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Sence forumda moderatör olan biri bunun yasak olduğunu daha iyi bilmez mi?.d
Çok doğru söylediniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus rog strix k3 klavye vardı bende galiba

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Ömer Murat KARACA
Linke kaç tane aracı eklediyseniz 30 yere girdikten sonra anca n11e bağlandı. Tık başına para alacaz diye bu kadar olmaz
Link tekte açılıyor. Siz telefonunuza / bilgisayarınıza bi virüs taraması yaptırın bence.

404.found

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Klavye baya güzel duruyor. Beyaz arayan varsa bakabilir. Aynı modelin red Switch versiyonu da var.

n11'den Rampage Plower K60 Blue Switch Kablolu 12 Işık Modlu Mekanik Oyuncu Klavye seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Reis F tuşları yok kullanımı zor değil mi ya da başka bir çözüm sunuyor mu almayı düşünüyorum

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Ahmet Hakan
Link tekte açılıyor. Siz telefonunuza / bilgisayarınıza bi virüs taraması yaptırın bence.
Konu sahibi referans linki direkt link ile güncelledi. Referans link sorunluydu biraz.

aga adamı sorgulamayı bırakın la perfect çok sevdiğimiz bi kardeşimiz
Ortada bir kural varsa ihlal durumunda niyet mi sorgulayacağız? Cezai yaptırım konusunda inisiyatif gösterilebilir ancak kurallar herkese eşit olmalı bence.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Konu sahibi referans linki direkt link ile güncelledi. Referans link sorunluydu biraz.

Ortada bir kural varsa ihlal durumunda niyet mi sorgulayacağız? Cezai yaptırım konusunda inisiyatif gösterilebilir ancak kurallar herkese eşit olmalı bence.
Eşit zaten.

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386

iyi forumlar

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
Valla klavye güzel ama rampage işte adamlar tasarımı güzel yapıyor bir de bilek desteği ekliyor ama kalitesiz ürünler yapıyorlar sağlam ürünler yapsalar da alsak alanlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim ben de düşünüyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,269
İsim
Oğuz Oğuz
Eşit değil demedim sevgili moderatörüm. Eşit olmalı dedim. Yani A kişisi forumda çok seviliyor bunun referans link paylaşmasına izin verelim diğerleri paylaşmasın gibi bir anlayış saçma geliyor bana.
Dostum eşitiz zaten. Paylaş kazan ile paylaştığımın farkında değildim. Ve hala bendeki n11 uygulaması öyle paylaşıyor. Arkadaş yazınca hatamı fark edip arkadaşımdan rica ettim ve bana normal linki attı. Bende düzenledim. Bu süre zarfında bu link ile alınmaması için arkadaşa kendin aratıp al dedim.

Ben eklemedim dostum. Otomatik n11 yapıyor. Hatta benim linkimle değil direk siteden adını aratıp al.

Kullanmıyorum.
.

Son düzenleme:

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Ahmet Hakan
Dostum eşitiz zaten. Paylaş kazan ile paylaştığımın farkında değildim. Ve hala bendeki n11 uygulaması öyle paylaşıyor. Arkadaş yazınca hatamı fark edip arkadaşımdan rica ettim ve bana normal linki attı. Bende düzenledim. Bu süre zarfında bu link ile alınmaması için arkadaşa kendin aratıp al dedim.

.
Ben size ayrıcalık tanınıyor demedim ki? Neden yazdıklarımı cımbızlıyorsunuz? Kötü bir niyetim yok sadece forum ortamında adaletin önemli olduğunu vurgulamak istedim. Linki kendinizin düzelttiğini bildiğimi ve takdir ettiğimi önceki mesajlarımda yazdım zaten.

Top Bottom