Lisser
80+ Silver
Dahası
Bunda Outemu Gaote var da Ploweri bilmiyorumAçıkçası bunun switchler de outemu diye biliyorum ne farkedicek
Bunda Outemu Gaote var da Ploweri bilmiyorumAçıkçası bunun switchler de outemu diye biliyorum ne farkedicek
Güzel deil miben zamanında alıp kullanmıştım pek beğenmedim klavyeyi sattım sonra
Alınır mı deepcoolBunda Outemu Gaote var da Ploweri bilmiyorum
Alınır ama ben switch kalitesi açısından bunu alırdım şahsen, ikinci seçenek olarak KB500, Plowerin de fiyati iyi gibi de klavye hakkinda hic bilgim yokGüzel deil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır mı deepcool
ben beğenmedim şimdiye kadar çok fazla klavye kullandım bu hiç tatmin etmediGüzel deil mi
Alınır mı deepc
Deepcoolu mu rampageyimiben beğenmedim şimdiye kadar çok fazla klavye kullandım bu hiç tatmin etmedi
diğerini kullanmadım hocam bilmiyorumDeepcoolu mu rampageyimi
alınır bu logıAlınır ama ben switch kalitesi açısından bunu alırdım şahsen, ikinci seçenek olarak KB500, Plowerin de fiyati iyi gibi de klavye hakkinda hic bilgim yok
Logitech K835TKL kablolu mekanik klavye anahtar kap 84 küçük tuÅlar Esports oyun dizüstü - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Bu tarz ürünlerde (özellikle giriş seviyesi ise) etiket basıp satıyorlar genellikle. Yani Deepcool, Philips vs. olmasına bakmayın pek.İndirim güzel ama almayı düşünen varsa önermem rampage kalitesiz bir marka ve uzun ömürlü değil , onun yerine bunu almanızı öneririm :
Sanmıyorum, DeepCool'un bizzat kendi üretim fabrikası var.Bu tarz ürünlerde (özellikle giriş seviyesi ise) etiket basıp satıyorlar genellikle. Yani Deepcool, Philips vs. olmasına bakmayın pek.
Bunun vergisi ne kadar tutuyor?Alınır ama ben switch kalitesi açısından bunu alırdım şahsen, ikinci seçenek olarak KB500, Plowerin de fiyati iyi gibi de klavye hakkinda hic bilgim yok
Logitech K835TKL kablolu mekanik klavye anahtar kap 84 küçük tuÅlar Esports oyun dizüstü - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Her şey dahil diye biliyorum bu fiyata.Beyaz ve red switch olan modeli takip ettiğim bir modeldi, şansa bak ya kaldırmışlar ürünü
Bunun vergisi ne kadar tutuyor?