Selamlar herkese
Şuan çoğu kişi
Rampage almaya pek yanaşmıyor.
Çünkü eskiden Everest,Snopy gibi markalarla çalışıyordu.
Ama ürünleri gerçekten eskiden hiç iyi değildi.
Fakat şuan tekli şekilde ürün yapıyorlar ve bazıları gerçekten iyi.
X-Titan da bana göre bunlara dahil diyebilirm
Fakat şunu diyim.
Rampage PSU veya Kasa gibi şeylerde almayın çünkü iyi değiller.
Çevre birimlerin de ise şuanlık kulaklıkları iyi ve mouse ve klavyelerde de iyi olacaklarına inanıyorum.
Şimdi gelelim X-Titan adlı kulaklığımıza.Bu kulaklığı tercih etmemin 5 sebebi var:
1-Herhangi bir dipses veya cızırtı sorunu olmaması.
200-300 TL arasında ki çoğu kulaklıkta bu sorun oldukça fazla.Araştırınca da dip ses sorunun çok az geldiklerini söylediler fakat ben hala farkedemedim bile
2-Rahatlığı gayet iyi olması.
Pedleri falan gayet iyi.İçine tam sığıyor kulaklarım.Kafa bandı ise idare eder.Benim kafam büyük olduğu için üstteki şeye değdiği için 4-5 saat sonra ağırlık bastırabiliyor.
Fakat 5-10 dakika çıkarıp takınca bir sorun olmuyor.
3-Mikrofon kalitesi.
Mikrofon kalitelesi oldukça iyi diyebilirim.Günümüz de zaten ucuz kulaklıklar da bile mikrofon kalitesi çoğun da iyi.Karşıda ki sesimizi rahat anlıyor.
Yayın veya video çekilir mi bilemem.O sizin tercihiniz.
4-
RGB
Benim için bu konu önemlidir.Fakat kulaklığa gelince çok fazla istemem.Çünkü kafamıza takınca zaten göremiyoruz.O yüzden benim için önemli değildi.Fakat kötü de değil gayet şık mekanızması var.Yuvarlak şeklin de yapmışlar ve renk değiştirerek dönüyor.Sadece kontrol edemiyoruz.
5-Ses Kalitesi.
Ses kalitesi de oldukça iyi.3D ve 7.1 Sanal özellikleri var.7.1 Sanal kullanmadım çok iyi gelmedi bana.Fakat 3D özelliği güzel.
A) Kargo:
17 Eylül 2020 Tarihin de saat 16.00 da
Trendyol dan aldım.
Kargoya 2 saat sonra verildi.Sürat kargoyla çalışıyorlardı.18 Eylül saat 15.00 civarın da elime ulaştı.Gayet hızlı ve sıkıntısız geldi.Kutu da hiç bir sorun yoktu.
B) Kutu:
Kutu normal
Rampage kutusuydu bir şey diyemem
İçinden kulaklık ve garanti belgesi çıktı.
Alıntıyı görüntüle
C)İlk Hissiyat:
Valla yanlış doğru her şeyi diyeceğim.Harika bir ürün mutlaka alın demiyeceğim.Çünkü büyük kafalı olduğum için 4-5 saat sonra biraz ağrı yapıyor.Çıkarınca biraz düzeliyor fakat oyundayken çıkartmakta biraz kötü yapıyor.Kafası büyük olanlar bunu dikkate alsın.Diğer hususlara gelirsek her şey iyiydi.Ses kasma olsun,mikrofon kalitesi olsun gayet iyiydi.(Bu arada kulaklık sesini fulle alınca haporlör gibi oluyor baya ses çıkıyor) Dışardaki sesi de güzel kesiyor.Biraz mikrofonun ucundaki ışık başta göz aldı ama ağız hizasından aşağı alınca göz almıyor.
D)Yazılım:
Yazılım konusuna gelirsek biraz hüzün.Çünkü iyi bir yazılımları yok.Üşeniyorlar sırf bu yazılımı yapmaya.
Gamepower,James Donkey gibi markalarla aynı yazılımı kullanıyor bu üç firma.
Ekolayzer ayarı yok gibi bir şey.Öylesine var olsun diye koymuşlar yazılıma.3D açma butonunu da pek başarılı yapamamışlar.3D açıp yazılımı kapatıp geri açtığınız da 3D özelliği kendi kendine kapanıyor.Hiç iyi olmamış bu özelliği.
Alıntıyı görüntüle
Gelelim sonuna.Bu arkadaş alınır mı?
Bana göre alınır.Oldukça sevdim.Çoğu şeyi mi karşılıyor.
Not:Uzun kullanımlar dada güncelleyeceğim konuyu.