Rampage Zenith pro vs razer viper hyperspeed v3

efeozses

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar yeni mouse almayı düşünüyorum ve ikisi de fiyat olarak birbirine çok yakın. Aklımdaki ilk başta razerdı fakat razer tarafında 8k hz doungle satan yok. Rampage 4k hz ve yanında doungle ile geliyor. Bilgisayarım 8k da drop yaşayabilir (işlemci r5 5600) o yüzden 4k iyi gibi geliyor. Razerın kalitesi ortada fakat rampage in sensörüne ve değerleeine göre iyi bir fiyatı var. Sizce ne yapmalıyım? Rampage in kutu içeriği de zengin ve şarj olarak çalışıyor. Razerda ise pili değiştirmek gerekiyor. Karar veremedim. Bir tarafta razer bir tarafta rampage.

iyzico 500tl cashback var
Gördüm bunu fakat razer ın kalitesiyle bir olur mu ki? Bütçeyi yüksektebilirsem deathadder v3 hyperspeed düşünüyorum yükseltemezsem rampage veya razer viper v3 hyperspeed düşündüm. Bu da bir seçenek tabii de kalitesinden emin olamıyorum

Gördüm bunu fakat razer ın kalitesiyle bir olur mu ki? Bütçeyi yüksektebilirsem deathadder v3 hyperspeed düşünüyorum yükseltemezsem rampage veya razer viper v3 hyperspeed düşündüm. Bu da bir seçenek tabii de kalitesinden emin olamıyorum
Rampageye düşüp bunun kalitesini sorguluyorsanız bilemem ama kullanan çok memnun

Rampageye düşüp bunun kalitesini sorguluyorsanız bilemem ama kullanan çok memnun
Bildiğim kadarıyla rampage zaten hazır mouseu alıp üzerine kendi logosunu bastırmış yani sizin attığınızla çok farkı olacağını düşünmüyorum o yüzden dedim. Yoksa özellik olarak vs çok tatmin edici ve iyi fiyatlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,280
Üyeler
183,256
Son üye
CetrayX
Geri