Bazı mağazalar gönderdi.sana hiç ürün gönderen oldu mu ?
Şu an hangi switch kullanıldığı belli değil, fiyatı 350-400 TL falan olabilir.bişe dicem bw-kb1 aldım 1 ay önce 400 e, gidip de bu klavyeyi 350 den falan piyasaya sürmezler değil mi pişman olurum aldığıma bw-kb1 ile aynı kalıp mı olacak kartı falan
outemu switchBazı mağazalar gönderdi.
Fakat abone artışı olursa bangood veya Rampage ile anlaşma yapabilirim fakat düzenli video atamadığım için o istediğim artışı yakalayamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an hangi switch kullanıldığı belli değil, fiyatı 350-400 TL falan olabilir.
400 den fazla verilmez outemu iseoutemu switch
ooo iyiymiş dur youtube videolarını açıp izleyem xDBazı mağazalar gönderdi.
Fakat abone artışı olursa bangood veya Rampage ile anlaşma yapabilirim fakat düzenli video atamadığım için o istediğim artışı yakalayamıyorum.
Fiyat belli değil.
KONUYA BAKMADAN CUMBURLOP DİYE ATLAMASAN HEMEN????Rampage ATOM Kahverengi Switch Type-C RGB Aydınlatmalı Backlight Brown Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage ATOM Kahverengi Switch Type-C RGB Aydınlatmalı Backlight Brown Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Fiyatı 530 TL xDDDD
Bu fiyata kesinlikle ALINMAZ!
minik klavyeler çok çirkin ya
1.200 tl'yi bana ver ben sana aynısında daha iyi modlu klavye yaparımITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com