Neler Yeni

Randevu tarihleri niye bu kadar uzun

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,711
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Kolum kırılmadı ama atel taktilar 5 gün sonra kontrole gidicektim acil kalabalikti neden diye bile soramadim gece kafamda iyiydi aciyla vs neyse 5 gun degil en erken 21 güne var randevu napmaliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine acile gitsem bakarlar mı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ülkedeki doktorlar yurt dışına gidiyor, yakında doktor kalmayacak diyorlar. Ayrıca mülteci nüfusunun fazlalığı problemi var. Özel hastaneler deli gibi fark almaya başladı, eskiden nüfusun bir kısmı oraları tercih ediyordu devletin yoğunluğu azalıyordu. Şimdi yükün çoğu devlette. Hepsini üst üste koyunca durum bu. Ya paraya kıyıp özele gideceksiniz ya da ilk muayene olduğunuz yerle görüşüp sevk-konsültasyon tarzı bir kağıt almaya çalışacaksınız.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,711
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ulaşım imkanın varsa yaşadığın yerde diğer ilçelere bakabilirsin.
Cevremde yok cok uzagada gitmek istemiyom acil bakmaz mı

Ülkedeki doktorlar yurt dışına gidiyor, yakında doktor kalmayacak diyorlar. Ayrıca mülteci nüfusunun fazlalığı problemi var. Özel hastaneler deli gibi fark almaya başladı, eskiden nüfusun bir kısmı oraları tercih ediyordu devletin yoğunluğu azalıyordu. Şimdi yükün çoğu devlette. Hepsini üst üste koyunca durum bu. Ya paraya kıyıp özele gideceksiniz ya da ilk muayene olduğunuz yerle görüşüp sevk-konsültasyon tarzı bir kağıt almaya çalışacaksınız.
Maalesef doğru söylüyorsunuz yakindaki hastanelere bakiyorum acil bakarmi diye düşünüyom olmazsa uzaktaki hastaneyede bakicam ozele verecek param yok :(

ulaşım imkanın varsa yaşadığın yerde diğer ilçelere bakabilirsin.
beler babama dedim uzak hastanelere bakalım yada özele gidelim dedim yarım alçıyı çıkardı şuanlık ağrı yok artık bir şey olursa aciede gidebiliriz dedi

Son düzenleme:

Mert

80+ Silver
Hekim sayımız yetersiz olduğu için şu anda bu şekilde. Acilde kontrol edeceklerini sanmıyorum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,711
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

WhoCares

80+ Gold
hoho 21 güne iyi almışssın mr rontgene felen 4 ay ile 6 ay arası tarih veriyolar normal mhrs randevuları minimum 21 günden basliyor oda denk getirirsen

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,711
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
hoho 21 güne iyi almışssın mr rontgene felen 4 ay ile 6 ay arası tarih veriyolar normal mhrs randevuları minimum 21 günden basliyor oda denk getirirsen
noldu bu ülkeye

şahin doğan

80+ Platinum

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
Kolum kırılmadı ama atel taktilar 5 gün sonra kontrole gidicektim acil kalabalikti neden diye bile soramadim gece kafamda iyiydi aciyla vs neyse 5 gun degil en erken 21 güne var randevu napmaliyim

Yine acile gitsem bakarlar mı
doktor sayısı az hasta sayısını kat kat arttı çok kötü bir sağlık bakanlığı yönetimine sahip ülke

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
atacan atmaca
2001de akpyi getirelim başa düzelecek allahın izniyle

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3