Rap müzik önerisi arıyorum

Şarkılarında önemli konulara değinen rapçilere bayılıyorum mesela Şanışer , Hidra (2013-14 model) , Joker bu MC lere bayılıyorum dinlerken beni huzurlu hissettiriyor
Benim kriterlerime uyan bildiğiniz rapçi ve şarkılarını yazarsanız çok sevinirim saygılarımla . :)
şehinşah - sayın türk ve karma dinleyebilirsin

Seç beğen al.

Şarkılarında önemli konulara değinen rapçilere bayılıyorum mesela Şanışer , Hidra (2013-14 model) , Joker bu MC lere bayılıyorum dinlerken beni huzurlu hissettiriyor
Benim kriterlerime uyan bildiğiniz rapçi ve şarkılarını yazarsanız çok sevinirim saygılarımla . :)
Sagopa'nın eski şarkıları der susarım

Farazi V Kayra. Daha çok storytelling dediğimiz şarkılarında hikaye anlatırmış gibi bir şeyler anlatıyorlar, çok güzeldir öneririm.
Defkhan. Son şarkılarında biraz saçmalasada eski albümlerini dinle kesinlikle, seveceksin :D.
Dr Fuchs. Türkçe Rap'in yapı taşlarından biridir kendisi. Gerek eski parçaları, gerek yeni parçaları çok iyi fakat flow konusunda kötü. Nakaratları çok çok çok üst düzey ama nakarat hariç çok sevmezsin.

Önerileriniz için teşekkürler

Hayki akar

hocam agartaya ayıp ettiği gün dinlemeyi bıraktım ya o adamı :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Defkhan saian şehinşah bunlar kesin dinlenmeli tüm şarkıları onun harici allame eski albümleri hoş joker ws everybody var o da çok hoş k''St var halen devam ediyor mu bilmiyorum şarkılarının hepsini dinleyebilirsin impala halen devam ediyor ve adam tanzimat edebiyatını şarkıya döktü be dr fuchs en son 100 sarkılık bir albüm ile müzik kariyerini sonlandıracaktı güzel şarkılar yapacağından eminim onları dinle sansar halen devam ediyor ve bu zamana kadar bir kötü şarkısını görmedim bunlar aklma geldi şu anlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,970
Üyeler
189,360
Son üye
oguzhancngl46
Geri