Yardım Rapid trigger snap tap özellikli %100 klavye

ccaxern

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar fiyatı çok pahalı olmayan ve bu özelliklere sahip klavye öneriniz var mı? Bu özellikler fps oyunlarında ban sebebi mi? Özellikle valorant ve cs2 oyunlarında. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyatı çok pahalı olmasın ama 5kya kadar gidebilirim

1746476292687.webp

Arkadaşlar fiyatı çok pahalı olmayan ve bu özelliklere sahip klavye öneriniz var mı? Bu özellikler fps oyunlarında ban sebebi mi? Özellikle valorant ve cs2 oyunlarında. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyatı çok pahalı olmasın ama 5kya kadar gidebilirim
Wraith W75 çok daha iyi iyzico kampanyası ile çok uyguna alabilirsiniz ek olarak ödeme kısmında ben conlife kodunu kullanıyorum. Ek indirim alıyorum sizde alabilirsiniz

Wraith W75 çok daha iyi iyzico kampanyası ile çok uyguna alabilirsiniz ek olarak ödeme kısmında ben conlife kodunu kullanıyorum. Ek indirim alıyorum sizde alabilirsiniz
Kral evet o çok hoş ve bu istediğim özellikleri sanırım karşılıyo. Fakat %100 e alıştım bu zamana kadar 75 garip gelir sanki

Hocam size özelden bir soru sorabilir miyim ekipman konusunda bilgili birisine benziyorsunuz

5kya değil %100 adam akıllı %75 zor bulunuyor en düşüğü yurt dışında 200 dolardan başlıyor %100 pek üretilmiyor tr de satan görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve snap tap cs2 de yasaklandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana sorarsanız bu tür özellikler boş 8k olsun rt olsun max 3-5 ms falan fark yaratacak kullanıcının hissedemeyeceği şeyler snap tap özelliğinin cs2 de komut kısmından yapılabildiğini söylemişti biri tavsiyem bunu alın geçin kampanyalarla daha ucuza gelir fazlasıyla işinizi görür

Geri