Arkadaşlar fiyatı çok pahalı olmayan ve bu özelliklere sahip klavye öneriniz var mı? Bu özellikler fps oyunlarında ban sebebi mi? Özellikle valorant ve cs2 oyunlarında. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyatı çok pahalı olmasın ama 5kya kadar gidebilirim
Wraith W75 güzeldi.hiç öneriniz yok mu arkadaşlar![]()
Wraith W75 çok daha iyi iyzico kampanyası ile çok uyguna alabilirsiniz ek olarak ödeme kısmında ben conlife kodunu kullanıyorum. Ek indirim alıyorum sizde alabilirsinizArkadaşlar fiyatı çok pahalı olmayan ve bu özelliklere sahip klavye öneriniz var mı? Bu özellikler fps oyunlarında ban sebebi mi? Özellikle valorant ve cs2 oyunlarında. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyatı çok pahalı olmasın ama 5kya kadar gidebilirim
Kral evet o çok hoş ve bu istediğim özellikleri sanırım karşılıyo. Fakat %100 e alıştım bu zamana kadar 75 garip gelir sankiWraith W75 çok daha iyi iyzico kampanyası ile çok uyguna alabilirsiniz ek olarak ödeme kısmında ben conlife kodunu kullanıyorum. Ek indirim alıyorum sizde alabilirsiniz
Hocam size özelden bir soru sorabilir miyim ekipman konusunda bilgili birisine benziyorsunuzWraith W75 çok daha iyi iyzico kampanyası ile çok uyguna alabilirsiniz ek olarak ödeme kısmında ben conlife kodunu kullanıyorum. Ek indirim alıyorum sizde alabilirsiniz
tabii ki hocam yazınHocam size özelden bir soru sorabilir miyim ekipman konusunda bilgili birisine benziyorsunuz
Hocam emin olun %75 çok daha rahatHocam size özelden bir soru sorabilir miyim ekipman konusunda bilgili birisine benziyorsunuz