O zaman arkadaş değilsindir veya onun kötülüğünü istiyorsundur. Başka bir açıklaması olamaz.
Troll için bile yapanlar vardır. Onu geçtim sevmediği birini sövdürür özelden sonra raporlar xD.Özel chati genelde arkadaşlar kullanır. Şahsen ben samimi olduğum kişiyi rapor etmezdim.
Allah korusun.Yukarıyı okumaya başladığımda dedim ki " Aha rapor sistemi kaldırılıyor"
Hevesim kursağımda kaldı
Yok artıkTabii buna alakasız bir şekilde özel mesajların, profil mesajlarının "En iyi cevap" olarak raporlanmasını da ekleyebilirim
Sizin aranızda geçen şeyi bilmiyorum ama düşündüğüm şey galiba.Siz peki nasıl davranıyorsunuz. Ne bu sinir? Size uyarı attırdım diye mi bu sinir?
Olgun davranın siz de.
Sonra suçlu oluyoruz.
Hocam baş harfi i diyor, ben anlamdım. Gerçekten sizden mi bahsediyor?Siz peki nasıl davranıyorsunuz. Ne bu sinir? Size uyarı attırdım diye mi bu sinir?
Olgun davranın siz de.
Sonra suçlu oluyoruz.
Uyarı atan siz değilsiniz yönetici sadece rapor atan senin.Siz peki nasıl davranıyorsunuz. Ne bu sinir? Size uyarı attırdım diye mi bu sinir?
Olgun davranın siz de.
Sonra suçlu oluyoruz.
Sakin ol şeytanTroll için bile yapanlar vardır. Onu geçtim sevmediği birini sövdürür özelden sonra raporlar xD.
Hiç öyle bir şey yapmadım rahat olabilirsin.Sakin ol şeytan
O da oldu çok kere.Onu geçtim sevmediği birini sövdürür özelden sonra raporlar xD.
Abi onları ifşa etsen akılları başlarına gelirO da oldu çok kere.
İfşa hoş olmaz. Yiyecekleri linci bir düşünsene.Abi onları ifşa etsen akılları başlarına gelir
böyle dedim ama inş. ben yorumdur
D
Bunu hatırladğıma göre 1-2 kere yapmıştım özür dilerim.sırf biri uyarı ya da ceza alsın diye manipüle edici açıklamalar kullanılmasına kadar