Selman Karaa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,261
Doğru ya artık başka maceraya gerek yok. Bugün yeterince macera oldu.İfşa hoş olmaz. Yiyecekleri linci bir düşünsene.
Doğru ya artık başka maceraya gerek yok. Bugün yeterince macera oldu.İfşa hoş olmaz. Yiyecekleri linci bir düşünsene.
Hem gizlilik kurallarımız hem de genel durum açısından kimsenin rencide olması açısından bunu yapmamız doğru olmaz.İfşa hoş olmaz. Yiyecekleri linci bir düşünsene.
Ben kaldım kardeş... Ben kaldım..Demek birbirlerinin özel konuşmalarını raporluyorlar ha. Kimseye güven kalmamış herkes birbirini sırtından bıçaklıyor.
Dc sunucusunda olgun değilim ben. İstersen dcde bile Olgun konuşurum. Ben DC sunucusunun ''kabının şeklini'' alıyorum. Gerçek hayatta gör bakayım beni nası' biriyim. Dc'de görüpte ''Sen böylesin'' diyemezsin bana. Gerçek hayatta tanışmadık bile! Bu tarz çıkarımlar yapma.Uyarı atan siz değilsiniz yönetici sadece rapor atan senin.
Burda olgun falan ayaklarına yatma neredeyse 1 yıdlır aynı dc sunucusundayız tanıyorum seni kendin gibi davran yeter burda kabın şeklini alıyorsun biraz yağcılıkta seziyorum
Şahsen ben özelden konuştuğum kişiyi raporlasam ve bu ifşa edilse zor girerdim foruma herhaldeHem gizlilik kurallarımız hem de genel durum açısından kimsenin rencide olması açısından bunu yapmamız doğru olmaz.
Sen ayrısın kardeşim zaten beni bilenlere lafım yok onlar da kendilerini iyi biliyorlar. Sözüm meclisten dışarı.Ben kaldım kardeş... Ben kaldım..
Kusura bakmayın.Bu arada kişisel tartışmalarınızı özel mesaj ya da profil mesajları üzerinden yapın lütfen.
Konu 1-2 kişiyle alakalı olsa özel olarak uyarırdım zaten fakat genele yönelik bir duyuru yapmak istedim.Açıkçası ben multi-troller hariç kimse ban yesin de oh çekeyim diye raporlamamıştım ancak bir raporumda böyle anlaşılmış herhalde.
Neyseki rapor sistemini kullanmayı bıraktığım için böyle sorunlar yok artık![]()
Abi arkadaşımız multi açarsa onu şikayet etmek mi suç etmemek miKonu 1-2 kişiyle alakalı olsa özel olarak uyarırdım zaten fakat genele yönelik bir duyuru yapmak istedim.
Konuyu pek anlamamışsın benceAbi arkadaşımız multi açarsa onu şikayet etmek mi suç etmemek mi
Özür dilerim abi. Peki multi açmak neden suç?Konuyu pek anlamamışsın benceKural dışı şeyler başka.