Rapor Sisteminin Suistimali ve Oyalanması Hakkında

Uyarı atan siz değilsiniz yönetici sadece rapor atan senin.
Burda olgun falan ayaklarına yatma neredeyse 1 yıdlır aynı dc sunucusundayız tanıyorum seni kendin gibi davran yeter burda kabın şeklini alıyorsun biraz yağcılıkta seziyorum
Dc sunucusunda olgun değilim ben. İstersen dcde bile Olgun konuşurum. Ben DC sunucusunun ''kabının şeklini'' alıyorum. Gerçek hayatta gör bakayım beni nası' biriyim. Dc'de görüpte ''Sen böylesin'' diyemezsin bana. Gerçek hayatta tanışmadık bile! Bu tarz çıkarımlar yapma.
Beni kendinizle karıştırmayın lütfen :).
Ayrıca yağcılıkta yapmıyorum. Sizi öyle bi' düşünceye soktuysam özür dilerim.
 
Açıkçası ben multi-troller hariç kimseyi ban yesin de oh çekeyim diye raporlamamıştım ancak bir raporumda böyle anlaşılmış herhalde.

Neyseki rapor sistemini kullanmayı bıraktığım için böyle sorunlar yok artık (y)
 
Açıkçası ben multi-troller hariç kimse ban yesin de oh çekeyim diye raporlamamıştım ancak bir raporumda böyle anlaşılmış herhalde.

Neyseki rapor sistemini kullanmayı bıraktığım için böyle sorunlar yok artık (y)
Konu 1-2 kişiyle alakalı olsa özel olarak uyarırdım zaten fakat genele yönelik bir duyuru yapmak istedim.
 
Geri
Top