Neler Yeni

Rasmus Paludan İsveç'te bulunan Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an yaktı

TLCWeeb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Berke
İsveç'in Nato'ya girmesi mutlaka engellenmeli.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
yazdıgı sey bu vibe'ı vermiş
Keşke şu mesajı görebilsen. İlk başta yazdığın mesajın da konuyla alakası yok. Bu adam geçen gün de Arapları ve pakileri katmayarak ülkesinde Türk ve Kürt istemediğini dile getirdi. Ayrıca ondan önce de akademik anlamda faydası olan Türk gencinin başvurusunu bilerek reddettiler.

Şimdi anladın mı pakiler ve araplar yüzünden mi istenmiyoruz?

Besim Tibuk

80+ Gold
Rasmus: Rus tanklarıyla kim daha hızlı koşar yarışmasına girmek istiyorum.

Oyun böyük

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
evinin adresini bulupda polis göndereyim bunun için isveçli doktorların hesapları lazım :D

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Bizi bağlamıyor arkadaşlar çünkü bizim devletimizin dini yoktur :). İyi ki yaptılar neden derseniz başımızdakiler işine gelince Allah, kitap, Muhammed demesini biliyorlar. Hadi şimdi girmemeleri için feryat figan inletin.

Sabah bu haberi görmüştüm ve bildiğim kadarıyla İsveç büyükelçisini, Dışişleri bakanlığına çağırmışlar.
Ya hocam genelleme yapman üzdü beni.Bence her türlü dine yapılan hakaret paylaşılmalı ve hepsi herkesi bağlamalı.Ha o dine mensup olanin tepkisi doğal olarak daha fazla olur ama olsun yani sıkıntı yok.Ve evet başımızdakiler işine gelince demesini biliyor ama dünyada onlar gibi olmayan birçok Müslüman var.O yüzden iyi ki yaptılar olmaz.Basimizdakiler istediklerini yaparlarsa yapsınlar, dine hakaret hiçbir zaman "iyi ki"yi hak etmez,edemez.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
İfade özgürlüğü fakat ifade özgürlüğü olması bu adama sövmeyeceğimiz anlamına gelmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom