Neler Yeni

yunanlar Türk Bayrağı Yaktı!

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ama artık onların değil dostum. 1453'ten sonra müze mi olmuş cami mi olmuş onları ilgilendirmez
Şimdi Amerika gidip Arabistanı ele geçirse.
Ondan sonra kabeyi perdeleyip o bölgeyi kilise yapsa diyelim.
''Artık sonuçta Arabistan'ın değil dostum. 2020'den sonra müze mi olmuş cami mi olmuş onları ilgilendirmez mi diyeceğiz?''
Ben sadece söylüyorum.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Ortak miras ama
ortak miras olması önemli değil. 1453'ten sonra karışma hakkına sahip değiller. Tamam üzüntü duyulur elbet 1000 sene kadar kilise olarak kalmış ama gidip pankartlar açıp protestolar yapmak mantıklı değil. Hele de bunu Selanikte yapmaları

robin

80+ Silver
Malasef bizde de tüm ülkelerin bayraklarının kutsal olduğunu bilmeyen salaklar var;
(8 yaşındaki çocuğa yaptırdıklarına bakın)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ortak miras olması önemli değil. 1453'ten sonra karışma hakkına sahip değiller. Tamam üzüntü duyulur elbet 1000 sene kadar kilise olarak kalmış ama gidip pankartlar açıp protestolar yapmak mantıklı değil. Hele de bunu Selanikte yapmaları
Okey. Mescidi aksayı kilisiye çevirelim.

O zaman yurtdışında ki hiçbir caminin yıkılmasına, kilisiye çevrilmesine bir şey diyemezsin? Öyle saçmalık mı olur

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Şimdi Amerika gidip Arabistanı ele geçirse.
Ondan sonra kabeyi perdeleyip o bölgeyi kilise yapsa diyelim.
''Artık sonuçta Arabistan'ın değil dostum. 2020'den sonra müze mi olmuş cami mi olmuş onları ilgilendirmez mi diyeceğiz?''
Ben sadece söylüyorum.
sen çok farklı yerden giriyorsun ama konuya. Kabe Müslümanlığın bir sembolüdür tabiri caizse Allahın evi de denebilir. Ama Ayasofya kilise (zamanında). Herhangi bir kiliseden birkaç rivayet dışında farkı yok.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
zaten toplasan Türkiyenin askeri gücünün yarısını bile etmiyorlar birkaç füze göndersen kimse kalmaz ülkede
Türkiye'de bildiğim kadarıyla aktif asker sayısı şu an 600K civarında olması lazım. Yedeklerle birlikte 1M yi geçkin durumda. (Kaynak Vikipedi :D)

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Şimdi Atam olsa neler olmuştu.
Kimsenin umrunda olmayacak.
1-2 gün sonra çok yayılırsa "Yunanistan'ı kınıyoruz :D." diye bir açıklama bekliyorum.
Malasef bizde de tüm ülkelerin bayraklarının kutsal olduğunu bilmeyen salaklar var;

O zaman yurtdışında ki hiçbir caminin yıkılmasına, kilisiye çevrilmesine bir şey diyemezsin? Öyle saçmalık mı olur
Doğru diyorsun bizde de aynı yunanlar gibi böyle insanlar var.
Bunu yapınca ne farkı kaldı mesela?

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

Hocam mescidi aksa musevilerin elinde kilise ne alaka?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih

size ne anlatsak yaranamayız tamam dostum sen öyle düşünmeye devam et

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Ağlayıp kudursunlar. Kendi aramızda kavga ederiz ancak bize laf edene beraber oluruz. Operasyon Cocugu Yunanistan.

Top Bottom