Raspberry Pi 4/5 or more higher :xd

Reaksiyon skoru
60
Bütçe
1000
Raspberry pi ile küçük bir bilgisayar yapmak ne kadar mantıklı?
Main Cihaz olarak kullanılabilecek bir Bilgisayar ortaya çıkar mı?
Pi hakkında sadece temel bilgilere sahibim, ileride piton gibi diller öğrenmeyi düşünüyorum 26-27 Haziran sonrası...
<h1>!!!Alert!!!</h1>
----------------------------------
-konu dışı olabilir-
Elimde 2 tane 10 yıl öncesinin laptopları var. Bu laptoplardan birinin LCD ekranlarıyla çok ucuz yollu bir sistem ortaya çıkarmak istiyorum. Bu mikro/mini/mobil bilgisayarla piton,html,css,js,java,c++ ve c# dillerinde bir proje ortaya koyabilir miyim? tabii ki de koyabilirim lakin birde sizden dinlemek istedim.
Son olarak; --Bu şekilde (alert;konu dışı vb) yazmamda bir sakınca varsa lütfen uyarın foruma yeniyim :)...--
1622926840716.png

Raspberry pi ile küçük bir bilgisayar yapmak ne kadar mantıklı?
Main Cihaz olarak kullanılabilecek bir Bilgisayar ortaya çıkar mı?
Pi hakkında sadece temel bilgilere sahibim, ileride piton gibi diller öğrenmeyi düşünüyorum 26-27 Haziran sonrası...
<h1>!!!Alert!!!</h1>
-konu dışı olabilir-
Elimde 2 tane 10 yıl öncesinin laptopları var. Bu laptoplardan birinin LCD ekranlarıyla çok ucuz yollu bir sistem ortaya çıkarmak istiyorum. Bu mikro/mini/mobil bilgisayarla piton,html,css,js,java,c++ ve c# dillerinde bir proje ortaya koyabilir miyim? tabii ki de koyabilirim lakin birde sizden dinlemek istedim.
Son olarak; --Bu şekilde (alert;konu dışı vb) yazmamda bir sakınca varsa lütfen uyarın foruma yeniyim :)...--
Alıntıyı görüntüle
pi5 çıkana kadar mantıklı değil. kule tipi soğutucu ile 2.2ghz işlemci, 800mhz grafik birimi overclocklu halinde bile hantal. sadece internette gezecek ve kod yazacaksan olur da, internetten video bile izleyeceksen olmaz.

pi5 çıkana kadar mantıklı değil. kule tipi soğutucu ile 2.2ghz işlemci, 800mhz grafik birimi overclocklu halinde bile hantal. sadece internette gezecek ve kod yazacaksan olur da, internetten video bile izleyeceksen olmaz.
Yanıtın için teşekkürler.

Latte panda en düşük modeli alabilirsiniz 2 GB ram Intel atom işlemci lisanssız w10 olanı seçebilirsiniz hemen hemen celerennbir PC gücünde yani raspberry pişen çok daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,303
Üyeler
187,023
Son üye
aiktu
Geri