Neler Yeni

Raspberry Pi 4/5 or more higher :xd

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf Selim A
Bütçe
1000
Raspberry pi ile küçük bir bilgisayar yapmak ne kadar mantıklı?
Main Cihaz olarak kullanılabilecek bir Bilgisayar ortaya çıkar mı?
Pi hakkında sadece temel bilgilere sahibim, ileride piton gibi diller öğrenmeyi düşünüyorum 26-27 Haziran sonrası...
<h1>!!!Alert!!!</h1>
----------------------------------
-konu dışı olabilir-
Elimde 2 tane 10 yıl öncesinin laptopları var. Bu laptoplardan birinin LCD ekranlarıyla çok ucuz yollu bir sistem ortaya çıkarmak istiyorum. Bu mikro/mini/mobil bilgisayarla piton,html,css,js,java,c++ ve c# dillerinde bir proje ortaya koyabilir miyim? tabii ki de koyabilirim lakin birde sizden dinlemek istedim.
Son olarak; --Bu şekilde (alert;konu dışı vb) yazmamda bir sakınca varsa lütfen uyarın foruma yeniyim :)...--
1622926840716.png

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Raspberry pi ile küçük bir bilgisayar yapmak ne kadar mantıklı?
Main Cihaz olarak kullanılabilecek bir Bilgisayar ortaya çıkar mı?
Pi hakkında sadece temel bilgilere sahibim, ileride piton gibi diller öğrenmeyi düşünüyorum 26-27 Haziran sonrası...
<h1>!!!Alert!!!</h1>
-konu dışı olabilir-
Elimde 2 tane 10 yıl öncesinin laptopları var. Bu laptoplardan birinin LCD ekranlarıyla çok ucuz yollu bir sistem ortaya çıkarmak istiyorum. Bu mikro/mini/mobil bilgisayarla piton,html,css,js,java,c++ ve c# dillerinde bir proje ortaya koyabilir miyim? tabii ki de koyabilirim lakin birde sizden dinlemek istedim.
Son olarak; --Bu şekilde (alert;konu dışı vb) yazmamda bir sakınca varsa lütfen uyarın foruma yeniyim :)...--
Alıntıyı görüntüle
pi5 çıkana kadar mantıklı değil. kule tipi soğutucu ile 2.2ghz işlemci, 800mhz grafik birimi overclocklu halinde bile hantal. sadece internette gezecek ve kod yazacaksan olur da, internetten video bile izleyeceksen olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf Selim A
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pi5 çıkana kadar mantıklı değil. kule tipi soğutucu ile 2.2ghz işlemci, 800mhz grafik birimi overclocklu halinde bile hantal. sadece internette gezecek ve kod yazacaksan olur da, internetten video bile izleyeceksen olmaz.
Yanıtın için teşekkürler.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Latte panda en düşük modeli alabilirsiniz 2 GB ram Intel atom işlemci lisanssız w10 olanı seçebilirsiniz hemen hemen celerennbir PC gücünde yani raspberry pişen çok daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,082
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom