Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
26 Temmuz'da erişime açılacak şu an Steam'de 599 TL'den ön siparişte. Pahalı olmuş bence
Oyun gerçekten iyi ama o fiyatı hak ediyor mu bilemedim26 Temmuz'da erişime açılacak şu an Steam'de 599 TL'den ön siparişte. Pahalı olmuş bence
TLOU kadar büyük de bir oyun değil. İndirim olmadığı sürece pahalı.Oyun gerçekten iyi ama o fiyatı hak ediyor mu bilemedim
Epic'e de gelseydi şu an kupon vs de var. %25 indirim ve %5 cashback ile çok uyguna geliyor. Nays ile de %20 cashback var çok iyi fiyat aslında. Direk %50 indirimOyun gerçekten iyi ama o fiyatı hak ediyor mu bilemedim
Sanırım crack yolu gözüktüTLOU kadar büyük de bir oyun değil. İndirim olmadığı sürece pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Epic'e de gelseydi şu an kupon vs de var. %25 indirim ve %5 cashback ile çok uyguna geliyor. Nays ile de %20 cashback var çok iyi fiyat aslında. Direk %50 indirim
FFKaldıracak PC bile yok :/
PC portunda Dualsense özellikleri gelir mi bilemeyiz. Sonu çok berbat firmalarla port yapıyorDaha yeni bitirdim çok eğlenceli oyundu. Ps plus ile oynadım. İlk oyunu da güzeldi. Dualsenseyi iyi kullanmışlar. Dualsenseniz var ise kesinlikle dualsense ile oynayın.
Getirmez ise oynamanın cidden bir anlamı kalmaz.PC portunda Dualsense özellikleri gelir mi bilemeyiz. Sonu çok berbat firmalarla port yapıyor
maks Türkiye şartları,yapacak bir şey yok26 Temmuz'da erişime açılacak şu an Steam'de 599 TL'den ön siparişte. Pahalı olmuş bence