silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Hepsi çakıldı şuan.Alıntıyı görüntüle
RVN çakılmış dostum
Hepsi çakıldı şuan.Alıntıyı görüntüle
RVN çakılmış dostum
Yükselirse bilemem, şu anlık ergo daha mantıklı.Gamerock 3070ti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gine artar belki yada bırakıp ergo ya mı geçeyim ?
ETH ve RVN çakıldı. Ergo yükselişte.Hepsi çakıldı şuan.
Uygulamada 33.8 gözüküyor havuzda 26 bazen 2425 mh/s veriyorsa günlük 2 dolar anca eder.
Binance hesap açamıyorum biryurlu paribuda da ergo yok nasıl yapicamYükselirse bilemem, şu anlık ergo daha mantıklı.
ETH ve RVN çakıldı. Ergo yükselişte.
Altları bilmiyorum bazıları artıyor olabilir ama BTC düştü çoğu coin onunla beraber çakılıyor şuanYükselirse bilemem, şu anlık ergo daha mantıklı.
ETH ve RVN çakıldı. Ergo yükselişte.
3070ti havuzda 24 25 bazen 40 oluyo .d uygulamada hep 33.8 31 arasiMiner mi o değerleri veriyor havuz mu? Havuzda MH anlık değişir o normaldir.
Kart ne bu arada? 6700XT mi?
Havuzda normal, bende 13MH kazım gücü vardı bazen 5MH bazen 35MH falan oluyordu3070ti havuzda 24 25 bazen 40 oluyo .d uygulamada hep 33.8 31 arasi
Ozaman baktığımda hala günde 4 dolardan fazla bırakıyor net kâr olarak hala kârlı şuan ayda 120dolar kadar yapiyo ergo ayda 110 dolar bırakıyordu 120den de fazla hatta ravenHavuzda normal, bende 13MH kazım gücü vardı bazen 5MH bazen 35MH falan oluyordu
Günlük kazım ortalaması (MH) genelde minerde gördüğün kazım gücüne yakın oluyor ama.
hocam miner ile pool arasında anlık fark olur ancak 24 saatlik ortalamaya bakmalısınız. madencinin invalid ya da stale paylaşım oranını da takip etmelisiniz.Ozaman baktığımda hala günde 4 dolardan fazla bırakıyor net kâr olarak hala kârlı şuan ayda 120dolar kadar yapiyo ergo ayda 110 dolar bırakıyordu 120den de fazla hatta raven
Evet ama şuan herkes raven kaz diyo ergoya mi döneyim sizce ? Yani bir site ayda 50 dolar diyo diyer mining calcilator sitesi 117dolar diyohocam miner ile pool arasında anlık fark olur ancak 24 saatlik ortalamaya bakmalısınız. madencinin invalid ya da stale paylaşım oranını da takip etmelisiniz.
Nbminer sadece eth kilidini kaldırıyor, diğer madencilik algoritmaları LHR olmayan kartlara göre hala geride. Örneğin 3060 ti non-LHR modeli Ergo coinde 170 mh a kadar çıkabiliyorken LHR 3060 ti modeli 140 ı geçemiyor. aynı marka aynı model 2 kartım var birisi LHR diğeri non-LHR, bizzat kendim denedim.
hocam en güvenilir siteyi aşağıya bırakıyorum. Ben Ergo kazıyorum rtx 3070 ti kartlarımla. Ergo madenciliği daha stabil, düşük wattta kartlar daha serin çalışıyor hem.Evet ama şuan herkes raven kaz diyo ergoya mi döneyim sizce ? Yani bir site ayda 50 dolar diyo diyer mining calcilator sitesi 117dolar diyo