Dostum sıcaklık değerlerini söyler misin ? Ben de 1660 Super ile yapmaya başlasam mı diye düşünüyorum.Selam hocalarım. Ravencoin kazmaya başladım ortalama 12 mh ile kazıyorum RX 5500 XT 4 GB ile. Bu ne demek oluyor yani saatte kaç RVN kazabiliyorum ben? Bunu nasıl hesaplayabilirim?
OC ile daha da artmaz mı? Ben 8 GB model ile 16' ya kadar çıkmıştım. Sen de en az 14 görürsün heralde veya 13.4Selam hocalarım. Ravencoin kazmaya başladım ortalama 12 mh ile kazıyorum RX 5500 XT 4 GB ile. Bu ne demek oluyor yani saatte kaç RVN kazabiliyorum ben? Bunu nasıl hesaplayabilirim?
ben 1660 süper ile yapıyorum 55 derecede çalıştırıyorum kartı(elimdeki kart ısınma sorunlu)Dostum sıcaklık değerlerini söyler misin ? Ben de 1660 Super ile yapmaya başlasam mı diye düşünüyorum.
muhtemelen ayar yapmadan önceki halini söylemiş 14 mh/s görürOC ile daha da artmaz mı? Ben 8 GB model ile 16' ya kadar çıkmıştım. Sen de en az 14 görürsün heralde veya 13.4
Girişsem mi bu işe ne diyorsunben 1660 süper ile yapıyorum 55 derecede çalıştırıyorum kartı(elimdeki kart ısınma sorunlu)
Durumlar böyle bendeDostum sıcaklık değerlerini söyler misin ? Ben de 1660 Super ile yapmaya başlasam mı diye düşünüyorum.
120 w yazıyor henüz ayarlarıyla uğraşmadımhttps://whattomine.com üzerinden hesaplayabilirsin 12 mh/s günlük 1,8 dolar yapar (kaç w tükettiğini yazmadığın için hesaba katmadım muhtemelen günlük 0,15 dolar civarı tüketir)
1660 süper ile neden rvn kazasın ki eth kazıyorum anlık kur ile 800tl kazancı var elektirik giderini çıkınca ama ne kadar değişken olduğunu söylememe gerek yok sanırımGirişsem mi bu işe ne diyorsun? Aylık ortalama ne kadar RVN geldi.
Bugün mü başladın kazmayaDurumlar böyle bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
120 w yazıyor henüz ayarlarıyla uğraşmadım
Ayarları ne şekilde yapmam herek clock hızını düşürünce 7 mh oluyorben 1660 süper ile yapıyorum 55 derecede çalıştırıyorum kartı(elimdeki kart ısınma sorunlu)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
muhtemelen ayar yapmadan önceki halini söylemiş 14 mh/s görür
Evet birkaç saat önceBugün mü başladın kazmaya
Ben de başlamak istiyorum lakin özel bir ayar yapmam gerekiyor mu? Fan ayarı, voltaj vb.1660 süper ile neden rvn kazasın ki eth kazıyorum anlık kur ile 800tl kazancı var elektirik giderini çıkınca ama ne kadar değişken olduğunu söylememe gerek yok sanırım
evet hepsini ayarlaman gerekiyor örnek olması açısından kendi ayarlarımı atayım :Ben de başlamak istiyorum lakin özel bir ayar yapmam gerekiyor mu? Fan ayarı, voltaj vb.