Neler Yeni

Ray Tracing Açınca Oyunlar Çöküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Anonim
Ekran kartı modelim "Asus Dual Series Rtx 3060 ti OC 8 GB gddr6x" oyunlarda Ray Tracing açtığımda oyunlar çöküyor ve hata raporu veriyor şuana kadar denediğim oyunlar Cyberpunk 2077,Control,Forza Horizon 5,Minecraft,Fortnite;
Minecraft ve Forza hariç diğer oyunlarda çökme problemi yaşadım çözüm için ise Ekran kartı driverlarını DDU ile kaldırdım WHQL sürümlerini indirdim ancak değişen bi şey olmadı yine aynı şekilde çökme problemi yaşadım ayrıca Nvdia'nın Ray Tracing demolarını denedim onlarda da çökme yaşadım bunu nasıl çözerim?(Farklı driver sürümlerini de denedim sorunu çözmedi)

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Power kaç watt?

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
Ekran kartı modelim "Asus Dual Series Rtx 3060 ti OC 8 GB gddr6x" oyunlarda Ray Tracing açtığımda oyunlar çöküyor ve hata raporu veriyor şuana kadar denediğim oyunlar Cyberpunk 2077,Control,Forza Horizon 5,Minecraft,Fortnite;
Minecraft ve Forza hariç diğer oyunlarda çökme problemi yaşadım çözüm için ise Ekran kartı driverlarını DDU ile kaldırdım WHQL sürümlerini indirdim ancak değişen bi şey olmadı yine aynı şekilde çökme problemi yaşadım ayrıca Nvdia'nın Ray Tracing demolarını denedim onlarda da çökme yaşadım bunu nasıl çözerim?(Farklı driver sürümlerini de denedim sorunu çözmedi)
bendede outlastda oluyordu ramden kaynaklıydı bi kontrol et ramlerini occt ile en son memtest86la test et

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
ikisini de denedim herhangi bir sorun çıkmadı
furmarkla normal test et sonra (3dmarkla rtx testini yap çökme olursa kart ne zamanlık garanti var mı yada deneyebileceğin başka pc

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Ekran kartından ziyade işlemcine acaba undervoltage gibi bir işlem uyguladın mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartına undervolt yaptın mı? eğer yaptıysan ondan olabilir.
Hayır herhangi bi şeye OC veya undervolt yapmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

furmarkla normal test et sonra (3dmarkla rtx testini yap çökme olursa kart ne zamanlık garanti var mı yada deneyebileceğin başka pc
ikisi ile de test ettim çökme vs. yaşamadım sonuçlarda normal çıktı.Deneyebileceğim başka pc yok maalesef

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz

ikisi ile de test ettim çökme vs. yaşamadım sonuçlarda normal çıktı.Deneyebileceğim başka pc yok maalesef
işlemcin ekran kartına yetiyor mu görüntüyü 2k yap çöken oyunlarda tekrar dene

ve ramlerini nasıl test ettin xmp açık mı kapalı mı kaç mhzde test ettin biosun güncel mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Anonim
işlemcin ekran kartına yetiyor mu görüntüyü 2k yap çöken oyunlarda tekrar dene

ve ramlerini nasıl test ettin xmp açık mı kapalı mı kaç mhzde test ettin biosun güncel mi
PC yi zaten 2k da kullanıyorum 3dmark port royal testini de 2k da yaptım çökme olmadı.
Ramleri xpm açıkken test ettim 3200MHZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Anonim
3Dmarktaki çoğu testi yaptım Ray Tracing,DLSS,Directx 12,CPU Benchmark herhangi bi çökme yaşamadım sonuçlarda normal çıktı

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,846