Yaşın kaç arkadaşım, bu üslup ne? Adam akıllı tartışamıyor musun? Yok rezil etmek, yok mağaradan çıkmışsın falan. Karşındakinin fikri senle aynı olmayabilir, önce üslubunu düzelt. 2024 yılında bunları hala öğrenememek için ekstra çaba mı sarf ediyorsunuz?.
Okuduğunu anlamıyorsun sanırım, ürünlerde kampanya olmaz falan demedim ben. Evimde zibilyon tane ürün var, hepsini de kampanyalı almışımdır. Çeşit çeşit siteden aldım, bazen pahalı, bazen daha uygunu denk geldi. Bir site tekelinde kalmadı. N11'i at çöpe gitsin, bütün ürünleri şaibeli o sitenin.
Daha fazla yorum yapmama gerek yok, yazacağımı yazdım zira. Düzgün şekilde tartışabilecek varsa mesajımı alıntılar konuşuruz zaten. Ben fikrimi belirttim. Benim fikrim kimse için senin için bağlayıcı değil, senin fikrin de benim için bağlayıcı değil. Alanlara hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın .
Bende iadeye verdim bugün teslim aldılar benden. Orjinalliğinden şüphelendim, özellikle optikçinin biri kağıdın yapısınıda eleştirmişti.
Site'de kendi yaptıkları açıklama da ürün modeli ve rengi yazmayan ürünler orjinal değildir demişler adamlar kendi ile çelişiyor
SİTEMİZDEN ALDIĞINIZ TÜM ÜRÜNLER 2 YIL DİSTRİBÜTÖR
LUXOTTİCA GARANTİLİDİR.
ADINIZA KESİLMİŞ FATURA,GARANTİ BELGESİ,ORJİNAL KILIFI,SİLME BEZİ VE GEREKLİ OLAN TÜM ORJİNAL AKSESUARLARIYLA BİRLİKTE GÖNDERİLMEKTEDİR.
ÜRÜNLERİMİZİN FATURASI VE GARANTİ BELGESİNDE MODELİ VE RENK KODU
EKSİKSİZ OLARAK YAZMAKTADIR.
FATURASINDA SADECE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ YAZAN , MODEL VE RENK KODU YAZMAYAN
ÜRÜNLER ORJİNAL DEĞİLDİR.
detaylı makro fotolarını bekliyoruzBenim gözlük yaklaşık 1 saat önce geldi bana gelen maalesef orjinal değil ve iade ürün bundan dolayı iade talebi oluşturdum yrın göndereceğim, orjinal gelenlere hayırlı olsun. Anneme almıştım kadında heveslenmişti boşa heveslendirdik kadını. :/
Nerden anladın hocam bende aldım karşılaştırayım ona göre iade edeyim bendeBenim gözlük yaklaşık 1 saat önce geldi bana gelen maalesef orjinal değil ve iade ürün bundan dolayı iade talebi oluşturdum yrın göndereceğim, orjinal gelenlere hayırlı olsun. Anneme almıştım kadında heveslenmişti boşa heveslendirdik kadını. :/
Paketlemeye bak bu mu ray ban, paketteki qr da reklam sitesine atıyor ve paket daha önce açılmış mühür veya etiket bile yok.detaylı makro fotolarını bekliyoruz
Sizin paketleme nasıldı benim paket yukarıdaNerden anladın hocam bende aldım karşılaştırayım ona göre iade edeyim bende
attıgın fotoda görebildigim farklılık kutu dkiş rengi tutmuyo bendeki orj ilePaketlemeye bak bu mu ray ban, paketteki qr da reklam sitesine atıyor ve paket daha önce açılmış mühür veya etiket bile yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizin paketleme nasıldı benim paket yukarıda
Koskoca rayban sadece 1 sapına poşet geçirmiş olamaz bence orj ürünü alıp bunu iade etmişler qr kodunu geçtim paketleme ve malzeme kalitesini hiç begenmedim.attıgın fotoda görebildigim farklılık kutu dkiş rengi tutmuyo bendeki orj il
poset isi zaten öyle de foto eklememişsin ama attıgın fotoda tek falso o yaniKoskoca rayban sadece 1 sapına poşet geçirmiş olamaz bence orj ürünü alıp bunu iade etmişler qr kodunu geçtim paketleme ve malzeme kalitesini hiç begenmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trendyolun ilk vukaati değil bu daha öncede sahte kolonya göndermişti bana o yüzden hep dikkat ederim burdan alışveriş yaparken.
Hocam fotoları bırakıyorum bendeki bendede tek tarafına poşet geçirilmiş halseydi ama bana orjinal gibi gelmiştiKoskoca rayban sadece 1 sapına poşet geçirmiş olamaz bence orj ürünü alıp bunu iade etmişler qr kodunu geçtim paketleme ve malzeme kalitesini hiç begenmedim.