Neler Yeni

rayzen 5 5600 ü soğutabilecek bir kule soğutucu önerir misiniz

batbugra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
buğra bozlak
Bütçe
800
rayzen 5 5600 kullanıyorum 4 aydır oyunlarda 80 derecelere çıkıyor ve uzun süre yeni işlemci alamayacağımdan dolayı uzun süre kullanmak istiyorum işlemcimi
bana f/p bir soğutucu kaldıysa önerir misiniz benim bulduğum bu soğutucu var f/p olarak
yeterli olur mu olmazsa önerir misiniz

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Ryzen 5 5600 kullanıyorum 4 aydır oyunlarda 80 derecelere çıkıyor ve uzun süre yeni işlemci alamayacağımdan dolayı uzun süre kullanmak istiyorum işlemcimi
bana f/p bir soğutucu kaldıysa önerir misiniz benim bulduğum bu soğutucu var f/p olarak
bu linkteki fena değil ben de snowman marka kullanıyorum

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Ryzen 5 5600 kullanıyorum 4 aydır oyunlarda 80 derecelere çıkıyor ve uzun süre yeni işlemci alamayacağımdan dolayı uzun süre kullanmak istiyorum işlemcimi
T6 ultra iyi ama bu pek kaliteli gelmedi

https://teknomerkezim.com/fan-perfo...-hava-cpu-sogutucu-p-3185?ref=akakce&v=1.63.9 Bu modeli alın geçin hocam hem bütçenizden daha uygun ve çok daha iyi soğutması var onuda geçtim 5600 ile çok kullanan insan var çok memnunlar

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
sizce alınır mı hocam biraz götürmesini istiyorum almışken
Ben de R5 5600 için kullanıyorum öncesinde de kullanıyordum yaklaşık 3 yıldır. Markanın bakır boruları iyi gerçekten bendeki modeli X6 olması lazım 60 dereceyi geçmiyor

Top Bottom