Rayzen 5 5600 Undervolt ayarı

Playerain

80+
Reaksiyon skoru
0
İşlemcim 90-92 dereceler gibi çok ısındığından dolayı Undervolt yaparak ısıyı düşürmek istiyorum 5600 işlemciye performans kaybettirmicek en uygun Undervolt ayarı nedir ve hangi sekmeden yapıyoruz. ?

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 57
  • image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 53
İşlemcim 90-92 dereceler gibi çok ısındığından dolayı Undervolt yaparak ısıyı düşürmek istiyorum 5600 işlemciye performans kaybettirmicek en uygun Undervolt ayarı nedir ve hangi sekmeden yapıyoruz. ?

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...
Tam tersi olacak şekilde overclock içinde uygun olan voltaj değerlerini veren olursa mutlu olurum.

Ben de 5600 ümü oc yapıp 5600x performansı alır mıyım diye düşünüyorum , dark freezer x123 var oc yapsam yeterli olur mu?

Reis neden undervolt yapma geregi duydun
Post automatically merged:

Ben de 5600 ümü oc yapıp 5600x performansı alır mıyım diye düşünüyorum , dark freezer x123 var oc yapsam yeterli olur mu?
5600 e oc yapmaya gerek yokki ne icin oc yapmayi planliyorsunuz hocam

Reis neden undervolt yapma geregi duydun

5600 e oc yapmaya gerek yokki ne icin oc yapmayi planliyorsunuz hocam
Xigmatek apache plus 120mm var işlemci oyunlarda 90 dereceyi görüyo undervoltla ısıyı biraz daha düşürmek istiyorum

yeterli olur PBO ile +200MHz verebilirsin.

Silikonun testleri var da pek güvrnilir değil. direkt teste sokup anlıyorum ne kadar oc yiyeceğini.
Hocam peki testi nasıl yapabilirim bu işlemci için vermem değerler nedir . Ayrıca bu pbo sabit yüksek hızda değil ihtiyaca göre aşırtma yapmasını mı sağlıyor .

Hocam peki testi nasıl yapabilirim bu işlemci için vermem değerler nedir . Ayrıca bu pbo sabit yüksek hızda değil ihtiyaca göre aşırtma yapmasını mı sağlıyor .

Evet ihtiyaca göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri