Tam tersi olacak şekilde overclock içinde uygun olan voltaj değerlerini veren olursa mutlu olurum.İşlemcim 90-92 dereceler gibi çok ısındığından dolayı Undervolt yaparak ısıyı düşürmek istiyorum 5600 işlemciye performans kaybettirmicek en uygun Undervolt ayarı nedir ve hangi sekmeden yapıyoruz. ?
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...
@HacıSOFU bu konulara hâkim. Yardım isteyebilirsiniz kendisinden.Tam tersi olacak şekilde overclock içinde uygun olan voltaj değerlerini veren olursa mutlu olurum.
5600 e oc yapmaya gerek yokki ne icin oc yapmayi planliyorsunuz hocamBen de 5600 ümü oc yapıp 5600x performansı alır mıyım diye düşünüyorum , dark freezer x123 var oc yapsam yeterli olur mu?
Xigmatek apache plus 120mm var işlemci oyunlarda 90 dereceyi görüyo undervoltla ısıyı biraz daha düşürmek istiyorumReis neden undervolt yapma geregi duydun
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600 e oc yapmaya gerek yokki ne icin oc yapmayi planliyorsunuz hocam
Ryzen 5 5600 Asus tuf b450 plus gamingişlemci ve anakart nedir?
yeterli olur PBO ile +200MHz verebilirsin.Ben de 5600 ümü oc yapıp 5600x performansı alır mıyım diye düşünüyorum , dark freezer x123 var oc yapsam yeterli olur mu?
Silikonun testleri var da pek güvrnilir değil. direkt teste sokup anlıyorum ne kadar oc yiyeceğini.Ryzen 5 5600 Asus tuf b450 plus gaming
Hocam peki testi nasıl yapabilirim bu işlemci için vermem değerler nedir . Ayrıca bu pbo sabit yüksek hızda değil ihtiyaca göre aşırtma yapmasını mı sağlıyor .yeterli olur PBO ile +200MHz verebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Silikonun testleri var da pek güvrnilir değil. direkt teste sokup anlıyorum ne kadar oc yiyeceğini.
Hocam peki testi nasıl yapabilirim bu işlemci için vermem değerler nedir . Ayrıca bu pbo sabit yüksek hızda değil ihtiyaca göre aşırtma yapmasını mı sağlıyor .