🔥İndirim Razer 2.4ghz Tws Kulaklık Naysla 2790₺

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,142
Aynı model mi bilmiyorum ama bu kulaklık amazonda 1200₺'ye satılıyor

Razerın bòyle bir ürünü olduğunu bilmiyordum jbl in 2.4 ghz sini alıcaktım ama ekipmanlarım razer bu daha iyi oldu teşekkürler birde bilgisayara bağlanıyordur herhalde değil mi

Aynı model mi bilmiyorum ama bu kulaklık amazonda 1200₺'ye satılıyor
O bluetoothlu versiyonudur hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razerın bòyle bir ürünü olduğunu bilmiyordum jbl in 2.4 ghz sini alıcaktım ama ekipmanlarım razer bu daha iyi oldu teşekkürler birde bilgisayara bağlanıyordur herhalde değil mi
E tabi.

279 tl anlayan ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@DA_mødları_çok_iyi Artık gözüm iyi görmüyor. 😔

Son düzenleme:
Biraz araştırdımda şarj bu sürelerde gidiyormuş daha iyi giden yoktur herhalde kulak üstü olmadığı için iyi ama yoğun günlerde kullanılamayabilir gibi gerçi bilgisayar oynayacak vakit olmuyor günde en fazla 3 saat desem cumartesi pazarda yedek kulaklıklarla idare edilir gibi kutuyu 3 günde bir şarja takmak fln yeterli olur gibi Edit: testlerin bluetooth ile olduğunu yeni fark eden ben o zaman baya iyi gibi

IŞIK KAPALI / ANC KAPALI

• 32,5 saate kadar: Kulaklıklarda 6,5 saat + kutuda 26 saat (kulaklıkların 4 kez şarj edilmesi)
  • iOS cihazıyla %50 ses seviyesinde test edilmiştir.
AYDINLATMA AÇIK / ANC KAPALI
  • 27,5 saate kadar: Kulaklıklarda 5,5 saat + kutuda 22 saat (kulaklıkların 4 kez şarj edilmesi)
  • Nefes alma efektinde %50 ses seviyesi ve parlaklıkta iOS cihazıyla test edilmiştir.
IŞIK KAPALI / ANC AÇIK
  • 22,5 saate kadar: Kulaklıklarda 4,5 + kutudan 18 saat (kulaklıkların 4 kez şarj edilmesi)
  • iOS cihazıyla %50 ses seviyesinde ve Aktif Gürültü Engelleme açıkken test edilmiştir.
AYDINLATMA AÇIK / ANC AÇIK
  • 20 saate kadar: Kulaklıklarda 4 saat + kutudan 16 saat (kulaklıkların 4 kez şarj edilmesi)
  • iOS cihazıyla %50 ses seviyesi ve parlaklıkta Nefes alma efekti ve Aktif Gürültü Engelleme açık olarak test edilmiştir.

Son düzenleme:
Biraz araştırdımda şarj bu sürelerde gidiyormuş daha iyi giden yoktur herhalde kulak üstü olmadığı için iyi ama yoğun günlerde kullanılamayabilir gibi gerçi bilgisayar oynayacak vakit olmuyor günde en fazla 3 saat desem cumartesi pazarda yedek kulaklıklarla idare edilir gibi kutuyu 3 günde bir şarja takmak fln yeterli olur gibi Edit: testlerin bluetooth ile olduğunu yeni fark eden ben o zaman baya iyi gibi

IŞIK KAPALI / ANC KAPALI

• 32,5 saate kadar: Kulaklıklarda 6,5 saat + kutuda 26 saat (kulaklıkların 4 kez şarj edilmesi)
  • iOS cihazıyla %50 ses seviyesinde test edilmiştir.
AYDINLATMA AÇIK / ANC KAPALI
  • 27,5 saate kadar: Kulaklıklarda 5,5 saat + kutuda 22 saat (kulaklıkların 4 kez şarj edilmesi)
  • Nefes alma efektinde %50 ses seviyesi ve parlaklıkta iOS cihazıyla test edilmiştir.
IŞIK KAPALI / ANC AÇIK
  • 22,5 saate kadar: Kulaklıklarda 4,5 + kutudan 18 saat (kulaklıkların 4 kez şarj edilmesi)
  • iOS cihazıyla %50 ses seviyesinde ve Aktif Gürültü Engelleme açıkken test edilmiştir.
AYDINLATMA AÇIK / ANC AÇIK
  • 20 saate kadar: Kulaklıklarda 4 saat + kutudan 16 saat (kulaklıkların 4 kez şarj edilmesi)
  • iOS cihazıyla %50 ses seviyesi ve parlaklıkta Nefes alma efekti ve Aktif Gürültü Engelleme açık olarak test edilmiştir.
2.4ghz ile bt ye göre biraz daha az gider. Her ara verince kutuya geri konulursa şarj sıkıntı olmaz tws kulaklıklarda.

Ürünü Ağustos ayında satın aldım. Kafa üstü kullaklık kullanamıyorum. PS5 ile uyumlu olduğu için satın aldım. Ses kalitesi ve seviyesi benim için çok yeterli. Sarj süresi 2,5 saat civarı gidiyor. Dolby atmos desteği var. Malzeme kalitesi çok iyi. PS5, pc, telefon, tablet, hepsiyle uyumlu. Son dönemede satış fiyatı 4000 - 5000 TL aralığındaydı. İyi düşmüş. İhtiyacı ve bütçesi olanlara tavsiye ederim.

Geri