Neler Yeni

🔥İndirim Razer Barracuda Pro 6.155,32TL

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,378
İsim
Sinan Aba
Kardeş bunu satan adam %900 kár yapmıyacaksa neden satsın
Türkiye standartları diyelim. Ne üretim var ne bir şey var birde üretenden kat ve kat daha fazla kazanıyoruz. Şans eseri yaşıyoruz ülkede

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Deniz
Düz barracuda alan arkadaşlara bir kaç sorum var, kafada ağırlık yapıyor mu ? cs2 performansını beğendiniz mi ?

Ben iade etme kararı aldım. Kulaklığın orta kısmı inanılmaz baskı kuruyor kafama. Blackshark v2x sahibiyim inanılmaz rahat kulaklık. Siz de buna benzer bir problem yaşadınız mı ?
CS 2 perfonmansa thx ile güzel mic kalitezi iyi rahatlık olarak g435 ten geçmeme rağmen kafamda rahat

akadir321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
onur
Almayın aldırmayın. Bağlantı problemibden kurtulamıyorsunuz. Aldım 4 veya 5 kere garantiye yolladım hiçbir çözüm olmadı. Her seferinde de yenisiyle değişti. En son 3000 tl ye para iadesi aldım.

Türkiye standartları diyelim. Ne üretim var ne bir şey var birde üretenden kat ve kat daha fazla kazanıyoruz. Şans eseri yaşıyoruz ülkede
Öyle hocam yazın çalıştığım yerde 30tlden oyuncak alıp 120 TL'den satıyorduk fabrikası bizim kadar kazamıyordu muhtemelen

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Deniz
Pcye geçince size kendi ayarimida atarım ekolayzeri zaten klasik game mode çekin bide 3. Sayfadaki 53 diye değer yazıyor onuda 89 a çekin fark ediyo( valorant :Rank yüce 3 immo 1)

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Deniz
Ucretli diyorlar siz ucret odediniz mi?
İlk 15gun ücretsiz deneyin en azından beğenirseniz 10 dolar sonraki zmaan için ben daha ödemedim uygulamayi sil yükle yapıp oylek ullanmaya devam edesim var 15. Gün beleş ztn

Shix2x

80+ Bronze
İlk 15gun ücretsiz deneyin en azından beğenirseniz 10 dolar sonraki zmaan için ben daha ödemedim uygulamayi sil yükle yapıp oylek ullanmaya devam edesim var 15. Gün beleş ztn
Tamam hocam sagolun. Kendi ayarlarinizi da ozelden veya buradan atarsaniz sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Deniz
Tamam hocam sagolun. Kendi ayarlarinizi da ozelden veya buradan atarsaniz sevinirim.
Bilgisiraya geçince atıyım şuan elektrik kesintisi var bitince atarım ayarlari
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani hocam şimdi ses kasmasi 2.600 TL ye göre iyi ama kendi fiyatini etmez ses kasma konusunda

Shix2x

80+ Bronze
Bilgisiraya geçince atıyım şuan elektrik kesintisi var bitince atarım ayarlari
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani hocam şimdi ses kasmasi 2.600 TL ye göre iyi ama kendi fiyatini etmez ses kasma konusunda
Asiri beklentim yok zaten, kablodan kurtulayim yeter diye aldim.

Top Bottom