❌İndirim Bitti! Razer Barracuda Pro ANC Wireless & Bluetooth Kulaklık 3.889₺

mediamarkt da nova pro wireless 7000 düşünürseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

takip ediyorum zaten ama yurtdışı fiyatlarına falan bakınca, pek indirim olabilir gibi gelmiyor. hatta yükselebilir daha da çok. o yüzden vatan'dan almayı düşünüyorum şu an en uygun orası. 700tl civarı fazla vereceğim ama yapacak bir şey yok. daha da yükselmesinden iyidir. arctis nova 7 wireless ile de karşılaştırdım ama barracuda pro daha iyi gibi geldi sanki. takip bildirimlerim zaten açık ama hafta sonuna kadar bekleyeceğim sanırım tam emin değilim hala :)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gördüm de emin olamadım ya. Barracuda Pro ile arasında 2500 TL var. Değer mi bilemedim. Fiyat güzel.

Sadece mikrofondan bile 1000 TL fark eder
Hocam mikrofon harici çok bir şey göremedim zaten ya. Denesem belki farklı düşünürüm ama karşılaştırmalarına bakınca arada aman aman bir fark yok gibi geldi mikrofon haricinde. Ben bilemiyor da olabilirim tabi.

Değer, Barracuda Pro 5000₺ Nova Pro Wireless 8.000₺ üzeri bütçeler için en iyi seçenekler.
Arada tam 2500TL var. Barracuda Pro 4500TL, SteelSeries 7k TL. Güzel paralar yani. O kadarına değmez gibi geldi.

Hocam mikrofon harici çok bir şey göremedim zaten ya. Denesem belki farklı düşünürüm ama karşılaştırmalarına bakınca arada aman aman bir fark yok gibi geldi mikrofon haricinde. Ben bilemiyor da olabilirim tabi.

Arada tam 2500TL var. Barracuda Pro 4500TL, SteelSeries 7k TL. Güzel paralar yani. O kadarına değmez gibi geldi.
hocam ne yaptınız karar verebildinizmi ?

hocam ne yaptınız karar verebildinizmi ?
Evet, barracuda pro aldım. Mouse ve klavyeyi de aldım. Razer set yaptım. Açıkçası aradaki 2500 TL'lik fark güzel bir rakam ve gerek duymuyorum şu anlık. Pişman da değilim. İlk kulaklıktaki problem de bunda yok. İyi ki de almışım :)

Evet, barracuda pro aldım. Mouse ve klavyeyi de aldım. Razer set yaptım. Açıkçası aradaki 2500 TL'lik fark güzel bir rakam ve gerek duymuyorum şu anlık. Pişman da değilim. İlk kulaklıktaki problem de bunda yok. İyi ki de almışım :)
o zaman tekrardan hayırlı olsun hocam

almadıgıma pişman oldum alanlara h.o

almadıgıma pişman oldum alanlara h.o
4500 tl verdim aldım. Bu fiyattan alıp geri göndermek zorunda kaldım ama beğendiğim için 700 tl daha verip aldım. Zaten dolar gidiyor. 700Tl para değildi zaten. Bir dahaki aydan itibaren hiç para olmayacak. Beğendiysen yapıştır geç hocam. Tr'de hiçbir şeyi aldığına pişman olmuyorsun (maalesef)

• Beğen
Reaksiyonlar: duch
4500 TL verdim aldım. Bu fiyattan alıp geri göndermek zorunda kaldım ama beğendiğim için 700 TL daha verip aldım. Zaten dolar gidiyor. 700Tl para değildi zaten. Bir dahaki aydan itibaren hiç para olmayacak. Beğendiysen yapıştır geç hocam. Tr'de hiçbir şeyi aldığına pişman olmuyorsun (maalesef)
bende Trendyol kaçırdığım için vatandan aldım orda da zamlanmadan bayramdan sonra gelecek bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz

bende Trendyol kaçırdığım için vatandan aldım orda da zamlanmadan bayramdan sonra gelecek bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz
hala aynı fiyat mı ne kadar ?

Geri